Biz 3. Ayin başından beri yaşıyoruz 4. Aya girmek uzereyiz geceleri yanımdan ayırmadan sık sık emziriyorum öğlen ve sabah da zorrla emzirmeye çalışıyorum bakıyorum emmiyor aradan 3-4 saat geçmesine rağmen ya uyutup uyku arasında emziriyorum alıyor yada sağıp şırıngayla veriyorum başka türlü çözüm bulamadım çünkü ben üç şeye bağlıyorum ben bu meme reddini ya diş döneminde damaklari kasinip yanıyor zaten eller sürekli ağızda deli gibi salya akıtıyor disi de şişip inmiş assagiya ya atak döneminde yada çok fazla uyarana maruz kaldığı için aklıma sadece bunlar geliyor yani bu dönemde çoğu bebekte oluyormus meme reddi sabırlı şekilde yaklaşmak gerekiyor bu sürecin geçici olduğunu düşünüp elimizden geldiğince bebeğin açıklarini ( ne zamanlar emdigini fark edip) yakalayıp ona göre emzirmek gerekiyor banada memeden kesilicek gibi geliyordu ve benim kızım sadece anne sütüyle beslenen bir bebek biberondan anlamıyor ya öğürüyor yada ağzı açık bekliyor hiç kipirdatmiyor bile çok korkmuştum sütten kesilirse napicam diye ama çok şükür bir yolunu buldum size tek tavsiyem sabırlı olmaya çalışın bu süreç çok zor hem bebeğin açıklarini bulup emzirin elinizden geldigince bolca sabır 🙏🙏