HappyKids Peki ya yorumların tatlılığı… 🥰 Siz de yorum yazdınız mı? Yazmadıysanız ileride ziyaret etmek için videonun altına bir yorum bırakabilirsiniz.💜 Tıkla 🫶
Bersahefem HappyKids bu ses çocukları uyutuyor mu hiç duymadım hiçte kullanmadım. Eskiden tvlerde kanallar gittiği zaman bu sesten çıkardı 😂😂
silaa66 HappyKids pış pış açiyorum veya farklı bir ses ama uygulamaya girdiğimde kesiliyor nedeni altta olan reklamlar buna bi çözüm olursa sevinirim🙂
DorukSeyda HappyKids Benim ki happy mom 5 dk da uyutan müzik diye bir müziği var onu açıyorum onda uyuyor nazar değmesin 😂🧿☺️❤️🙏
seymakr Ben uyuyorum bizim kız uyumuyor buna ne yazık ki. Ne gariptir ki beyaz gürültü asla uyutmuyor onu
Defnesare15 seymakr benim kızımda hiç sevmedi ya. Ben happy kids in fış fış ını açıyodum 1 saatlik. Artık 5 aylığız onuda bıraktık☺️
Defneveannesiii Benim kızım da sevmedi beyaz gürültüyü🥲 İlla pış pış istiyor onu açıyorum internetten. Bazen o bile etki etmiyor ne yapsam ne etsem asla uyutamıyorum bugün olduğu gibi.🫠 38 günlüğüz bu arada🙏🏻🩷
gguckan Defneveannesiii Sizde de uykuya dalamama sorunu varmı bizde 38 günlük olduk fakat uykuya dalamıyoruz yani uyuyor memede yatağına vs koyunca 5 er dakika sonra uyanıyor neden dalamıyor bilmiyorum kucağa mı alıştı acaba sizde de varmı böyle bir durum
Omerbebek_ Kizlar yardim oğlum 6aylik oldu ama o kadar hiperaktiv gitti uyumuyor çözümü olan var mı sevinç cigliklari atıyor bende çok hastayım babasinda da uyumuyor ne olur yardimm
darzu Omerbebek_ benimde kızım öyleydi o aylarda oğluma göre daha zor uyuyor hala ama ilerleyen aylarda geciyor
Cansygtt Omerbebek_ silaa66 minikkus22 Kızlar anason kaynatıp içirin çok işe yarıyor 🥰🥰 ve yakasına lavanta yağı damlatın çok rahatlatır 😍
Dorukunannesifatihinbitanesi silaa66 bende aynı sorunla karşılaştım piş piş süresiz çalmıyor .bı süre sonra kapanıyor
Elif343 Rumeysaveli gece yatmadan 45 dk önce verılıyr doktorumdan aldıgım bilgi biz 7 ayllıkken 12 damlayla basladık
Yagmur_24 Rumeysaveli hiç denemedim ya korkuyorum bu tatz ilaçlardan hasar masar bırkamasın? Hiç bilmiyorum nasıl ama valla benim bile içesim var o derece🐣
Cansygtt Belks5 Benim bebeğim sakin uyuyor fakat bazen uyuyamadıgında veririm hala üç aylıkken vermiştim ilk bi çay kaşığı 🩵 anason otu bitkiseldir uyku yapar 🥰