Ucansupurge Aaayysseee Aa peki soyle yapabilirsin once havuc ve patatesi pisirirsin çatalla kontrol edersin pismesine yakin balkabaklarini atarsin icine ☺
_The_ANA_ Azizeumut İstemiyorsa koymasın o şekilde de olur Ama mercimek ben verdim tadımlardan sonra Doktor da verebilirsin dedi o zaman
Aaayysseee Tansukiz evet bende sebze çorbası yaptım tarhana yaptım bugünde dediğin gibi bal kabağı,havuç yapayım çok teşekkür ederim 🌸
Aaayysseee Sevvl pütürlü veriyorum ben baştan beri her şeyi aşkım tükürüyo ama olsun alışacak insaAllah 😂😍
Eylullmomms Aaayysseee yok aşkım ben düdüklüde 3 saat kaynatıyorum 12 saate hiç gerek yok boşa israf 😅
asmedomom Un ve sogani kavurun, uzerine kucuk dogradiginiz sebzeleri ekleyin, biraz kavurduktan sonra uzerini gececek kadar su ekleyin. Kaynadikca kivam alir, ona gore su ilavesi yapabilirsiniz. Eger bal kabagi haslanmissa, suyu ekledikten sonra koyabilirsiniz.
cahillesohbetikestim Aaayysseee oy maşallah bu ne hız aşkım ben hala geçemedim çorbalara yetişemiyorum vicdan yapıyorum resmen
Aaayysseee cahillesohbetikestim ya öyle dmee güzelim Alparslanda içmiyor mu çorba onunkinden versen Metehana da
cahillesohbetikestim Aaayysseee aşkım daha tadımları tam anlamıyla tamamlayamadım o yüzden yapamıyorum 😅
aysuuyenihayat Aaayysseee merhabalar benim bebeğim 4 ay 3 günlük ama 5970 kilosu diper bebeklere nazaran zayıf 😓 bu ay 800 gram almış ama yine de zayıf. Daha doktora gitmedim tek mememi emiyo ek mama veriyorum ama artık yetmediğini düşünüyorum. Sizce doktora gitsem yavaş yavaş ek gıdaya başlattırır mı
Aaayysseee aysuuyenihayat bu ay çok iyi kilo almış masaAllah bu ay hangi mamayı kullandıysanız ona devam edin bence ha doktorunuza da danışın belki tadımlara başlatır ama çok zayıf değil o yüzden sanmıyorum,benim bebeğim beş buçuk aylık ve beş kilo bu yüzden başladık biz 🙂
aysuuyenihayat Aaayysseee tek göğsümün artık yetmediğini düşünüyorum mamaya ağırlık veririm olmadı. Bi doktora da danışayım tabi. Teşekkür ederim 🙏🏻
cahillesohbetikestim Aaayysseee yoğurt, patates, havuç, kabak, muz, şeftali verdim işte yumurta sarısı ve peyniri vericem sonra yavaştan sebze, yoğurt, tarhana, şehriye çorbalarına geçerim en son da mercimek 🤣