Bugleminannesi28 Elimde 6 numara iki paket soffio toplam 40 adet hiç açılmamış pure baby 1 paket 40 adet , ve bebe land 2 paket toplam 52 adet var almak isteyen olursa satabilirim
Bugleminannesi28 aselliyam23 40 adet 150 tl ye aldim yeni ama bebeğime yaramadı 3 paket açmıştım 2 paket hiç açılmamış iki paketini satıyorum 40 adet düz 100 tl ye versem uyar mı size de ?
Bugleminannesi28 MihrimahVeAnnesiii 132 adet toplam ama tek tek indirim düşüyorum kafa karışması olmasın soffio 40 adet toplam 150 ye almıştım 100 den veriyorum hiç açılmamış. Pure baby 40 adet var oda 150 civarı onuda 100 den sayıyorum Bebe land 2 paket bir pakette 26 adet var tanesi 160 tan aldim yani toplam 52 adet 320 ye aldım 250 ye veririm bunların hiçbiri açılmamış.
Bugleminannesi28 aselliyam23 ay elimden birsey gelmiyor yani en kötü 80 yaparım çünkü elime hicbirsey kalmıyor hiç açılmamış bir paket kızıma yaramıyor normal kullandığını alacam bende
Bugleminannesi28 Esmaa13 kargo bedava gönderim sağlayabilirim dolaptan 🥰 eğer gardrops üzerinden alırsanız kargo ücreti bedava alıcı koruma ücreti sizden alıyor
Bugleminannesi28 Esmaa13 şuan gardropsa yükledim size dediğim toplu fiyattan ordan bakabilirsiniz satın ala tıklayıp kargo alıcı koruma bedeli ne kadarsa gözükür ama kargo bedava