damla_2887 Merhaba herkese 13 günlük bebeğim pişik oldu en hızlı çözüm nedir önerisi olan lütfen acil??
adene damla_2887 bol bol ışık duş ve mustela pişik kremi kullanabilirsiniz. 1 saat arayla alt değişin bence. Biz öyle yapıyoruz
Gkcgkr damla_2887 fucidin, hamazinc, dermo trosyd karışımı günde 3 kez sürün, asla altını ıslak mendille silme pişik geçenekdr, yıkayın ve yıkadıktan sonra kurulayın kremleri öyle sürün
Yekbarnes damla_2887 sürekli poposunu yıkayıp, kurulayın. Bepanthol baby pişik kremi bizim için mucize
Cinar_bebek05 damla_2887 daha yeni geçirmiş biri olarak her bez değişiminde ya yıkadım yada pamuğu ıslatıp sildim sonrasın da guzelce kuruladim. Hametan krem sürüp bir parça gazlı bez koyup öyle bezini bağladım 3 Güne geçti valla. Bide ağzının icini hergun karbonatlı su ile sildim.
damla_2887 Gkcgkr bide benim bebeğimde bugün kakasında kırmızılik vardı ince çizgiler gibi kan. Sümüksü kıvam. Başına böyle bişey gelen var mı ? Neden oluyor bu
Gkcgkr damla_2887 bu konuyu hiç bilmiyorum ben birşey diyemeyeceğim doktora götürseniz daha iyi olur kan sümüksülük mukuslu kaka tarzı şeyler olunca alerji diyorlardı sanırım. Benm bebeğimin pişik olma sebebi çiğ domates yememden kaynaklıydı ne zaman yesem oluyor
damla_2887 Gkcgkr benim de yediğim bişey dokunuyor galiba o zaman bilmiyorum ki neyden oluyor. Sürekli pişik kremi vs kullanıyorum ama yok gecmiyor
TugcenurLina damla_2887 benim bebeğimin geçmeyen pişiği vardı ve her altını açtığımda mutlaka az yada çok sıvı kakası oluyordu. Götürdüm kaka testi verdik kakasında mikrop çıktı. Doktor hamazinc krem verdi süt ve süt ürünlerini kesmemi söyledi bi süre. Bende kremi kullandım kremi sürmediğim zaman aktardan aldığım sarı kantaron yağını sürdüm geçti çok şükür
TugcenurLina damla_2887 bir de biogaia diye bi bağırsak düzenleyici probiyotik verdi onu kullanıyoruz
Gkcgkr damla_2887 gazlı içecek, kivi domates yaparmış sizde bir süre süt ürünleri tüketmeyin deneyin o da yapabilir
damla_2887 TugcenurLina süt ürünlerine alerjisi varmış bebeğimin. O yüzden kakasi o sekildeymisti. Bide pişiği de arttiriyormus alerji. 3 gündür yemiyorum süt ürünleri. Pişiği de daha geçmedi ama eskiye göre iyi
damla_2887 Cinar_bebek05 doktora götürdüm Besin alerjisi çıktı süt urunlerine alerjisi varmış. 3 gündür yemiyorum süt ürünlerinden hicbisey. Alerjiden dolayı da pişik artabiliyir dedi doktor