Rabis_42 SevimliHayaletCasper şey geldi aklıma biri momda kutum ağrıyo diye bir post açmıştı biride abla Pandoranın kutusu mu o demişti kız ismini değiştirdi Pandoranınkutusu yaptı fkfkkkfkfk
SevimliHayaletCasper Rabis_42 aa ciddi mi 😆😆 ne tuhaf tuhaf soru soruyorlar ya ne bilelim neden ağrıyor hayret ya iyi demiş ama diğeri de 😄😄
gececimon Annesininminikkuzusu 1 hafta da o şeyinizi tutamıyorsanız yuh yani koca koca yetişkin insanlarsınız. Ay cidden böyle ruh hastaları çoğalmasın azalsın ya
eylulcakir ikiaslanannesi fiziksel olarak dezavantajlı olan kadına direnseydin demeniz saçma oluyor sadece. Zorladı dediği zorla birlikte oldu da olabilir sevecen bir şekilde arzu etseydi kadın hayır dediğinde bırakırdı zaten. Azmış gözü karısını görmemiş.
Babypolat Annesininminikkuzusu yani hem caiz değil, hem enfeksiyon riski fazla. Madem çok isteği vardı mastürbasyon ile boşaltsaydınız eşinizi, böyle bir dönemde size zarar gelecek bir şeye nasil isteyebilir anlamıyorum. Sizin de kendinize zararı olacak birşeyi zorla dahi olsa kabul edip yapmanız ve buraya ozell durumunuzu yazmanız yanlış bence.
Deletedmom104 jap 3 ay falan, iş-görev VS heralde kastı, 120 diyince kulağa daha dolu dolu geliyor. Bende her yıl düzenli olarak 180 gün bekliyorum sesim çıkıyo mu alskskaka
gocebebirbayan jap eşim askeri personel canım ülke dışında 5 senedir. En az 120 gün de bir geliyor yani 4 ay da.. ama seneden seneye değişiyor. 2021 de 8 ay yani 240 gün sonra izne gelebilmişti
delirmeceler Annesininminikkuzusu steril değil dinen doğru değil sağlıklı değil pis kokan bişeyden nasıl zevk alabiliuor allahım midem 🤮🤮🤮
Sariannee SevimliHayaletCasper “benden zarar gelmez” diyen kim varsa ağzıma sıçtı ama ben akıllanmam inanırım sana 🤣🤣
SevimliHayaletCasper Sariannee onlar bu dünyadalar aşko ben öbür taraftayım 😆 ay tövbe tövbe kız kendim de korktum bi an 😄😄
Deletedmom_79 Annesininminikkuzusu gözü kararmıştı sanki baya bir zevk aldı. Evli olsan bile eşinin yaptığının o iğrenç terimden farkı yok. Bir daha izin verme.
Umaysukusunannesi Annesininminikkuzusu hadi iğranç iğranç bişeyler yaşıyosunda gelip bunu burda anlatmandaki mantık ne yani bizene iyi halt ettin mi diyelim bazı insanlar cidden öğk yani