atlassmoms Ya ben şu durumu anlamıyorum post açıyosunuz cevap veriyoruz hiç birşeye yanıt vermeden gidiyorsunuz ne abuk subuk şeyler
Ozge_5555 atlassmoms o okuyordur da linç varya cevap veremiyordur. Bu linclere cevap vermeye başlasa sabaha kadar buradayız 😂😂 okurken bnde dedim post açmış kndisi yok anlamıştır heralde bidaha yapmaz🤷
sadekahve_bitter Annesininminikkuzusu buraya yazmaya gerek var mı sizce Yani ne diyelim biz değiştirebilcez mi İnşallah enfeksiyon bişi kapmazsınız eşinizde iğrenç
SevimliHayaletCasper atlassmoms yanlış biliyon hacı miğde olacak. Bak burda anket yap mide mi, miğde mi diye yüzde 90 miğde çıkacak alxkck burdakilerden yi mi bilcen sen 😅😅
Funda6161 Annesininminikkuzusu yani yazmanız buraya yanlis yaptiniz sonuçta siz istemeseniz olmazdi 2gün diyosunuz yoğun gün kan kokusu ne diyelim yani anlattiniz ama benim eşim pedimi görmesin die peçetelere sariyorum leş gibi yoğun adet günü de ne bilim.
Pollyyy Bir şarkı vardı “ kan koksun buram buram kan kan kan “ diye eşin onu çok dinlediyse😂 mgjghcjfjcb
ikiaslanannesi eylulcakir Her zorladiginda kabul mu etmesi lazım. Kendi özgür iradesi yok mu ? Biz ona kiziyoruz
eylulcakir ikiaslanannesi fiziksel olarak dezavantajlı olan kadına direnseydin demeniz saçma oluyor sadece. Zorladı dediği zorla birlikte oldu da olabilir sevecen bir şekilde arzu etseydi kadın hayır dediğinde bırakırdı zaten. Azmış gözü karısını görmemiş.
Pollyyy SevimliHayaletCasper miğde mi diye yüzde 90 miğde çıkacak Aşk olsun sen burada ki kadınlarım zekasını mı küçümsüyorsun ayrıca mide miğde filan da değil doğrusu miyde khkhkg hatta midye
tubasd Annesininminikkuzusu bunun için Allah’tan af dileyip tövbe edin ve tekrarlamayin ayrıca bu durum için bir kefaret odemesi var onu hesaplayın verin inşaallah