Annesininminikkuzusu Bugun adetimin 2ci gunu. Kocam istedi kabul etmedim once, ama cok israr etdi. Yapma iğrenç dedim ama gözü kararmıştı sanki baya bir zevk aldı. Normal bir şeymiş gibi. Günah biliyorum hem de sağlık açısından doğru değil….😔
sezer2022 Annesininminikkuzusu iğrenç ve günah olduğunu söylemişsin 🤦🏼♀️ Bizden ekstra ne istiyorsun da yazdın
Cigdemom Annesininminikkuzusu çok üzgünüm adına böyle bir anlayışsız kendine hakim olamayan kocanız var
YYenianneeee Annesininminikkuzusu bacım bu haltı yedin hadi niye burda bize anlatıyorsun napalım tebrik mi edelim teselli mi edelim napalım bacım? Ne anladın yurdagül? Ne olacak şimdi?
Oburiks Annesininminikkuzusu herseyi de biliyorsun, buraya yazdın da noldu vicdanın mi rahatladı Annesininminikkuzusu Günah biliyorum hem de sağlık açısından doğru değil….😔
Prensesannesii44 Annesininminikkuzusu kusucam cidden ya kıçını yırtsın ne diye kabul ediyorsunuz ya gerçek hem günah hemde iğrenç 🤢🤢🤢
Azraada58 Annesininminikkuzusu ya bari keske bunu buraya yazmasaydın gercekten igrenc daha olmuş bitmiş günahı igrencligi size kalmış ama insann migdesi kaldırmıyor canım be
Gizemu0109 Annesininminikkuzusu kocan aylardır sana dokunmuyor mu gözü dönmüş😏 ki böyle bişe mümkün değil olsa dahi bu çok iğrenç dediğin gibi. Bi de zevk aldı diyorsun bence kocanın mental sağlığı pek yerinde değil
Aysun_01 Annesininminikkuzusu siz ciddi misiniz bu kadarda olmaz yani pes diyorum hiç anlayışlı değil eşiniz.
Gryffindor Annesininminikkuzusu Ayy hepten yanlış da bir de ikinci günü mü ya en yoğun gün🤢🤮. Nasıl engel olamıyorsunuz ki anlamıyorum valla kusura bakmasın öyle bir iterim ki onu zorla yapmış resmen bence suç bu 😡. Bu arada şimdiden geçmiş olsun. İkiniz de ama bence en çok eşin enfeksiyona merhaba desin.
ikiaslanannesi eylulcakir Her zorladiginda kabul mu etmesi lazım. Kendi özgür iradesi yok mu ? Biz ona kiziyoruz
Gelincik057 eylulcakir Ne alakası var Allah askına nasıl kadın sucsuz hatta çoğunlukla kadın suçlu yok dicekti milyonkezde ısrar etse yok dicekti böyle biseye evet demek akıl işi değil dinden günahtan haramdan hicmi bilgileri yok bu kadar cahil olamazlar 2 dakikalık zevk için degermi bence akıl saglıkları yerinde değil ikisininde erkek böyle biseyi istediği için kadında hadi evet dedin böyle biseyi buraya yazdıgı icin
Bilgeebaby eylulcakir yaa ne alakası var. Nasıl nerde kiminle sevişirseler sevişsinler isterseler grup yapsınlar da bizene bundan iyi bir bok gibi buraya yazmanın anlamı ne bizden ne istiyor tavsiye çözül fikir? Hiç birisii bizde yok
HMM061221 Bence postlar açılmadan önce moderatör onayından geçmeli. Herkes istediği her postu açmamalı. Mesela bu postun bize ne faydası var ? Midemizi bulandırmaktan başka bir işe yaramayan bir post.
Seymapala HMM061221 kesinlikle katılıyorum bu ne ya modaretörler nerede tamam burada uslüplu bir şekilde cinsel içerikli sorularda soruluyor bilgi için ama bu kadarında iğrenç olmuş bitmiş daha neyini yazıyorsun buraya miğde bulandırıyorsun
Annis-ogul HMM061221 👏👏👏👏 soru yok problem yok bize ne yani bu posttan. Bu kadar kolay post acilmamali