Rabiaylmz hayırlı olsun, sağlıkla büyütün bebeğinizi😊 bizde 21 günlük olduk. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyordum bu süre (11:00- 01:30 arasında )devam edince ve 5 dk geçmeden uyanınca gaz olabilir dedi doktor. Yani sizin emzirmeden sonra çıkardığınız gaz dışında aslında sorun devam edebiliyormuş. Bir de emzirmeden sonra gazını çıkartıp emzirmeye bir süre daha devam etmemi önerdi doktor. BioGaia damla kullanmaya başladık bağırsak florasını düzenlemesi için ancak o da fayda etmedi bu duruma. Acı elma yağını (aktardan temin edebilirsiniz) topuklara ve göbek çevresine dairesel hareketlerle masaj yaparak yedirince rahatlattı. Bu arada Lactamil içiyordum süt için hemen kestim çünkü o kadar dikkat etmeme rağmen bende de inanılmaz gaz sorunu başladı. Belki sizin de işinize yarar. Lohusalık sendromu, uykusuzluk üzerine bir de sürekli memede kalmak isteyen bebek olunca sizi çok iyi anlıyorum; anne bağı dışında emme sindirime yardımcı olduğu ve bebeğinizi rahatlattığı için bebek sürekli memede kalmak istiyor aslında.