melisaninannesi Kızlar 3 aylık diş çıkarılabilir mi ya hiç durmuyor elinde çıngırağı acayip yalıyor ağlıyor çok sinirli yoksa atak mı bu😞😞
Yusufcuk01 melisaninannesi canım oral döneme giriyorlar minnaklar bu aylarda. Yani dünyayı tanımaya çalışıyorlar ve bunu en iyi kullandıkları ağız yoluyla deneyimliyorlar. Diş değildir büyük ihtimal.
Zeliha24 melisaninannesi bende burda bekliyim bizimkide ne bulsa ağzına sokuyo alt dudağını emiyo salyası acayip akıyo
Maviskizimm melisaninannesi bende az önce dişle ilgili post açtım fotoğraf attım kimse cevap vermedi kaynana postu olsa yığılırdı yorumlar
melisaninannesi Zeliha24 özellikle bugün alt dudağını emmeye başladı gün boyu bu saatlerde de durmamaya başladı emmedi mamayı almadı çok ağlıyor elindekini hunharca yalıyor
Gyed Maviskizimm ben 7 aylık babalar diye post açtım toplasan 10 yorum başlığı cazip yapcan dikkat çekecek
deletedmom555 melisaninannesi 3 aylığız 2 haftadır benimkininde sürekli eli ağzında sağ üst damağının olduğu yerde özellikle salyaları çoğaldı Doktorumuz normal dedi 🤦🏻♀️
Farukunmuhendisannesi Bizim de 3. Ay bitecek. Çok aşırı salyası var. Eli sürekli ağzında. Ve bugün biberonu çiğniyor. Diş etine sürtüyorum. Hoşuna gidiyor. Görünürde bir şey yok ama galiba kaşınıyor. 3 ay 21 günlük. Çıkarır mı ki dişini 🤷🏻♀️
Selverclk melisaninannesi çıkarırlar mi ki ya benim ilk oğlum 1 yaşında çıkarttı ikincisi 4 aylık eli atışında sürekli seli akıyor normal mi diş mi dır ki
Hiravzem melisaninannesi benim bebeğimde 5 aylık daha önce sürekli alt dudağını emiyordu bi sonra elini ağzına götürmeye başladı bu bi haftadr da çok fazla ağzına götürüyor elini ısırmaya çalışıyor bazen boynumu yanağımı ısırmaya çalışıyor çok ağlıyor sinirleniyor salyası akıyor ama çok değil bende acaba diş mi diye düşünüyorum ağzını elini dünyayı keşfeden bebek neden kızsın ki neden ağlasın ki elini daha fazla ısınamadınız için🤔