Asynm https://imgyukle.com/i/rAlWUq Kızımın eli bu şekilde oldu yanmıştı iyiyemi gidiyor kötüye mi anlamadım ben başka ne yapmam lazım kantaron yağı sürüyorum teraminsin hametan sürüyorum başka ne yapıyım ben tekrar bir doktoramı götürüyüm
ikibebekle Asynm Silverdin krem çok iyi geliyor iz birakmiyor. Bide gün içinde sık sık kantaronlayın. Geçmiş olsun
Tosbikkkk Asynm ah canım kantoron yagi kullan diyolar bu durumlarda iz geçmesi için. Çok geçmiş olsun nasıl bu hale geldi peki
Zeynolii Asynm resim açılmıyor ama yanık merkezine gitmeniz gerek eğer ikinci dereceyse mutlaka sarılması lazım
Asynm ikibebekle kullandım canım fazla işe yaramadı ya diğer verdiği ilaçlar yüzünden biraz geç yazdım kusura bakma bazı ilaçlar yanlış verilmiş kızıma ondan dolayı kötüye gitmiş başka doktora gittim şuan çok şükür iyi
Merveozlu Asynm çocuk hastanelerinde yanık tedavi merkezleri var oraya gitmeniz daha uygun olur kardeşim de aynı şekilde yanmıştı çayla bizde çok uğraşmıştık çok çok zor bi durum hemen iyileşir atlatırsınız inşallah geçmiş olsun 💐