Rumeysa_18 Bebeğimde alerjiden şüphelenildiği için diyet yapıyorum ama çok zor gerçekten çekirdek cipsi yaş pasta falan yenilir mi sizce
gurbetci Rumeysa_18 tabiki yenilmez zaten sagliksiiz şeyler o maddeler hepsi çocuğa geçiyor ben 6ayina gecene kadar aşırı dikkaat ettim kolanin yüzüne bakmiyofum şöyle düşünün şuan ne yerse ne icerse ne olursa vücudunda bütün organları ona Uygun şekilde büyür saglam bir temel mi istersiniz yoksa daha yeni doğmuş ama pisliklerle dolu bir vucutmu siziin içinde faydasiz şeyler bu hem size hem çocuğa zararli ha çekirdek neden olmasiin daha da faydalı cipsi falan bosverin
Slndnz Rumeysa_18 yaş pasta yemeyin, cipste de olabilir ama çekirdek tüketebilirsiniz şu aşamada. ancak alerjik bebeklerde kuruyemişlere de alerji çıkması yüksek ihtimal
Yalin Rumeysa_18 Süt, yoğurt, peynir, krema, tereyağ, margarin, süt tozu, peynir altı suyu barındıran hiçbirşeyi yememelisin. Uzun süreli ve sabır isteyen bir diyet. Kaçırmamaya özen göster yoksa başa sararsınız, yazık kuzuya
Nlngucluel Rumeysa_18 cnm diyetlerde neye olduğu bağlı bizim süt ürünleri ve yumurta hiçbir hazır gıda yemiyorum kek cips pasta bisküvi gibi ne varsa
Sevilay61 Pasta da süt ürünü var yenilmez patates cipsi cekirdek vs sadece saglıksız ama süt alerjisi diyetiyle alakası yok ki ben alerji diyetindeyim arada onları tüketiyorum
Rumeysa_18 Test de yapılmadı neye alerjisi olduğunu da bilmiyorum geçen gün eti bi deniyim dedim kan geldi ona Emin’im ama süt yumurta yoğurt bilmiyorum gerçekten alerjisi var mı Gerçekten zormuş çok acıkıyorum ne yiyeceğimi şaşırdım ya