tubaa12 Kızlar selam 2 aylık bir oğlum var daha yeni ayına girdi yaklaşık bir haftadır uyutur uyutmaz Max 15 dk sonra gözlerini açıyor ve yine uyutma döngüsüne giriyorum böyle bir sıkıntı yaşayan var mı neler yapabilirim ?
Bhryee tubaa12 2 buçuk aylık kızım var gece 4den aşağı uyumuyor gündüz 15 20 dakika iş yemek hiçbir şey yapamıyorum ağlıyor bide
Cekiyorum_Gulumse tubaa12 2 ay 10 gunluguz şuan tamda bu kısır döngünün içindeyim 🙈 yarın için kızıma kurabiye yapmam gerekiyor beslenmesine. 3 kere geldim oğlumu uyutmak için düşün artık daha kurabiyeleri sekil bile veremedim sürekli uyanıyor 😟😟 çözüm bulan söylesin 🤪🤪
tubaa12 Bhryee bu bebelerle başımız belada gece az çok bir düzeni var çok şükür maşallah ama gündüzleri alt üst oldu
Bhryee tubaa12 gündüze razıyım vallaha bak gündüz bakacak insan çok ailem yakınımda ama gece ağlıyorum artık yalvarıyorum ya kaçta uyuyor sizinki akşam
tubaa12 Cekiyorum_Gulumse büyüdükleri ve dış dünyayı tanımaya başladıkları için olduğunu düşünüyorum ama bir an önce düzene girmesi şart 😂
Cekiyorum_Gulumse tubaa12 Aminn inşallah 🫣😊 hepsi bir arada ya gaz sancıları etraftaki uyaranlar ,uykusuzluk sonuç huysuzluk 🫠
Bhryee tubaa12 saat 1.30a kadar uyur 3 defa uyanır o saate kadar emer geri uyur 2 3 saat uyur bi uyuduğunda 4den sonra
Nihn Akşam 8-9 arası uyuyor 12 gibi kalkıyor 3 gibi kalkıyor 5 gibi kalkıyor 7 gibi kalkıyor akşama kadar 1 saat uyumuyor toplasan 1 aylık bizimki de. Sürekli ağlıyor
Nihn tubaa12 bizimki 7 den sonra uyumuyor tam uyutuyorum sofraya oturuyorum uyanıyor , yanından ayrılmamı bekliyor uyanmak için hem uyumuyor hem de ağlıyor kendini parçalıyor napacagımı bilemedim