Minigim38 Deletedmom_100 bende 11 aylik bebeğime 2 yaş aldım henüz 8 kilo inşallah çok büyük olmaz 😄😄hemen küçülüyor zıbin dayanmıyor
durukusunannesi_ Deletedmom_100 10 buçuk aylık kızım 12 ay giyiyor tam şuan bende yeni aldıklarımı 1 buçuk 2 yaş almayı düşünüyorum ama sanki fazla büyük sizin ki 😅
alonee Deletedmom_100 bende 3 yaş aldım hatta hafiften çekti bile sıfır kol olanlar kısa kollular aynı kaldı
Deletedmom_100 durukusunannesi_ e bebek olunca çok tereddütte kalıyorum kalıp olarak çok küçük oluyorlar 2 yaş alsam çok uzun kullanamayacak 3 yaş alsam çok büyük olcak ay üf aman aldım ya
Deletedmom_100 seda_akkl bende o yüzden aldım bakalım böyle ay olarak küçük bebekler 0-9 ay çok çabuk gelişiyor 1 yaştan sonrasını bilemiyorum😂
Ysgl26 Deletedmom_100 iyi yapmışsınız 15 aylık oğluma 3 yaş alıyorum bende . Ebebeğin kalıpları minicik çünkü
hogwarts Ysgl26 oğlunuzun boy ve kilosunu merak ettim. Oğlum 2 yaşında ama zayıf olduğu için 18 aylık zıbınlar oluyor hala bize küçük gelmiyor yani e bebeğin zıbınları 😊😊
Usnac1995 Deletedmom_100 oğlum 1 yaşında 10 kg 80 cm boy. Bende 3 alcaktım sonra vazgeçtim 2 aldım. Şuan biraz büyük bile ama 3 alsaydım diyorum daha uzun giyerdi 😂
Nrgngr Deletedmom_100 bende hep büyük alırım kışlıklarını hep 2 3 yaş aldm biraz büyük ama çabuk büyüyorlar hemen küçüksün istemiyorum 👌🏻
Smbl Deletedmom_100 iyi yapmışsın bende 11 aylık kızıma 2 3 yaş alıyorum ne çabuk büyüyolar 🥺 küçük olmasın da büyük olsun
bebekece Deletedmom_100 14 aylık 10 kilo 80 cm kızıma e bebegın halen 6-9 larını giydirmem peki😂 çok esniyolar bence 9-12leri hep bol geliyor 😂😂