Asafmommy Kızlar oğlumu parka götürdüm yanında da pişi götürdüm evde pek bişey yemedi diye yanımıza kedi geldi bir parça kediye attı kedi ağzını sürdü yemedi birde arkamı döndüm pişiyi ağzına almış hemen çıkardım attım çok korkuyorum bişey olur mu ya
Ysgl26 Asafmommy kuduz öyle bulaşmaz bişy olacağını da sanmam ama yine de bi doktora sorun sokak kedisi sonuçta..içiniz rahat etsin
edafmo Asafmommy kuduz bahsettiğiniz şekilde bulaşmaz derin ısırık veya cizikte risk olur. Ana tabii ağzına aldığı şeyi yediği için mikrop kapma ihtimali var
Theodora Asafmommy kucukken kedilerle yemek yedigimi hatirliyorum annem cok kizmisti. Asisiz ev kedisiydi ama bilemedim yine de.
Asafmommy Ysgl26 edafmo Theodora hurremsultann Çok sağolun kızlar içim rahat etsin diye genede götürdüm ama sorun olmaz dedi aşıyada gerek yok dedi
hurremsultann Asafmommy kediler kendini diliyle temizliyor duymadınız mı hiç dünyanın en temiz hayvanıdır kedi sorun olacağını sanmam ama içiniz rahat değilse götürün bir doktora kuduz ısırma yolu ile bulaşan birşey