Guzelgunler00 Bebeğim 5 ay 26 günlük 2 gündür ateşi 37 ren başladı gece 38 5 a yükseldi aynı zaman da ateşle beraber burun akıntısı göz akıntısı var diş belirtisi mi acaba alttan biraz kabarık gibi ama gözle görülür diş yok tabi
sidames Guzelgunler00 aynı durumdayiz bizde öksürük de eşlik ediyor, bugün doktora gideceğiz bakalım Allah’ım bütün çocukları korusun çok zormuş bir şey olacak mı diye korkmak🥹
Sinem1205 Guzelgunler00 ilk disleri 6.aya girer girmez çıkardı ama hiçbir belirti yoktu sabah bi kalktik alt iki diş patlamış. Sonra 8.ayinda nerdeyse 1 ay huzursuzluk ve uykusuzluk yasadik ust iki diş çıktı. 10.ayda 3 4 gun ates burun akintisi yasadik baya kötüydü ve üst 2 azı diş patladı. Her diş farkli belirtiler gösterdi bizde daha dun doktora gittik damaklari cok kabarık 1 haftada da çıkabilir 1 ay da sürebilir dedi bakalım 1 yaş kac dişle gircez suan 11 aylık 😊
Guzelgunler00 sidames Evet gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun canım doktor ne dedi peki dişten miymiş böyle soğuk algınlığı gibi olmaları ben 3 gün üst üste buhar verdim burnu aktıkça tıkandıkçada çektirdim iyileştik 3 gün
sidames Guzelgunler00 diş dedi 38.5 olmadan ilaç vermiyoruz dedi olcuyoruz sürekli. Size de çok geçmiş olsun
Sarebebek_ sidames diş öksürükte mi yapıyormuş canım ya. Doktor bakıp mı anlıyor peki ? Çok geçmiş olsun bu arada🌸
sidames Sarebebek_ ben de anlamadım ki salyalardan oksuruyordur ciğerler temiz dedi. Ciğerlerini dinledi. Dişlere de eldiven takip bastirdi baktı bize de gösterdi şişmiş iyice geliyorlar dedi. Birkac güne ateş de normale döner takip edin dedi
sidames Sarebebek_ yok aksine memeye aşırı düşkün oldu şu üç gündür hep agzinda dursa niye duruyo demez
Guzelgunler00 Sinem1205 ay bizim nolcak acaba Ateş normale döndü ama huzursuzluk ve uykusuzluk devam ediyor gece uykusuna zar zor yatırıyorum ve saat başı kalkıyor memesi düştü mü uyanıyor memeyi takıyorum kendi ittiriyor çok zor günler
Sinem1205 Guzelgunler00 ayni seyleri yaşadık bire bir. Şuan biraz daha iyiyiz şükür zamanla geçiyor yani bu dişler bitene kadar yapcak hicbiseyimiz yok 😁 Tedagil dentegel aldım onlarla biraz hafifliyor