mobesebesir Alpbaby park yatak aldık 2 yaşında doğduğundan beri kullanıyor 1 yıl daha kullanır. Sonrasında da montessori ye gecmeyi düşünüyorum. Odasini ayırınca alacağız
delirmeceler Alpbaby montesorri uzun yıllar kullanabileceğiniz bir yatak park yataksa maksimum 3 yaşına kadar kullanabilirsiniz seyahatte ediyorsanız katlayıp istediğiniz yere götürebilirsiniz
Pol34 ilyestaa kahve posası sıkışmış olabilir mi ? İç kısım varya orayı açıp bi baksan fotoğrafını ekliyorum şimdi
Pol34 ilyestaa Şu kısma kahve posası sıkışmış olabilir. Bunu açmak için makinenin açık olması lazım. Parçaları da takılı olsun takılı olmayınca açılmıyor. Bunu bi dene bakalım düzelecek mi geçenlerde arkadaşım da aradı çalışmıyor diye posa sıkışmış
Pol34 ilyestaa öğütme kısmına çekirdek vs sıkışmış olabilir mi ya da su kısmı falan acaba borular geçiyor ordan onlar mı oynadı acaba
ilyestaa Pol34 Philipsle görüştüm oturdum ilçenin servis numarasini verdiler aradım ama acmadilar 🤭 heralde gelip bakarlar ben baya kurcaladım ama yok yani duzelmedi asla
Pol34 ilyestaa ay bi an önce gelirler inşallah şu an makinenin başına geçtim neden olabilir diye bakınıyorum sağına soluna