durukusunannesi_ uynakbalina dün akşam ki menümüz afiyet olsun bende burda bekleyeyim bu akşam için fikrim yok
BuzluKahve uynakbalina Jülyen doğranmış dana eti aldım, una bulayıp kızartacağım. Yanına da pilav, salata.
benaslindayogum Tatlican merak ettim akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz makarna için erken değil mi soğuyunca kötü oluyor ya nasıl servis ediyorsunuz?
Esraemir34 uynakbalina meyhane pilavı eşim için yaptım ben onu yemiyorum kendime ton balıklı pizza oğluma da şehriye çorbası 🙂
mobesebesir uynakbalina Dün yeşil mercimekli bulgur pilavı salata yaptım Bugün taze fasulye pilav salata Yarın kıymalı makarna salata kola olur Sonraki gün bamya pilav yaparim
Tatlican benaslindayogum kiizz dedimya kizima kadar diye simdi okuldan aldim anasinifi diyanetin buyil yemek vermiyorlar sabah beslenme ile duruyor okuldan gelir gelmez corba iciyordu bugun makarna istedi
_Goktugunannesi__ MyDarlingSon damak tadı tartışılmaz canım ama görümcem de eti kızartma yapıyor ama ben beğenmedim böyle sakız gibi çiğne çiğne bölünmüyor sanki bütün bütün yutuyosun🤷
Beyninizikullanmakucretsizdir MyDarlingSon bende fark ettim ben araya birkaç domateste eklicem çok güzel oluyor 🤤
beyzacmvrc uynakbalina etli kuru fasulye Pilav Cacık birde salata Tatlı da olsa güzel olurdu ama yeni bitti ☺️