Havvanur43 Kızlar dolabimi yeniliyecem fakat dışarı çıkıp alışveriş yapamıyorum bebemden dolayı önereceğiniz güvenilir tesettür sayfası var mı acaba
Ecegerginn Havvanur43 onuk giyim Lamelif giyim qbramoda Anadolu_giyim Sarisinnbutik Stilzade moda Esvet giyim Allmiss giyim Modaalabutik Modaensarbutik. Aklıma gelenler bunlar ama hepsi güvenilir çoğundan alışveriş yaptım
bebedoormom4 Havvanur43 ben dün akşam Pazarium dan sipariş verdim tam 20 parça çok da uygun 🫣bakalım görücez gelince ✌🏻
Sonsuz18 bebedoormom4 bende tunik penye kumaş oradan almak istiyorum günlğk giymelik lütfen gelirse dönüş yapabilir misiniz
Benanneoldummm Havvanur43 Modanisa refka ve benin markalarına ait ürünler - zehraucar- soidesign-minalgiyim- fushyaonline bunlardan alıyorum genelde , pantolonları lcw den 😂
bebedoormom4 Iki_pasa_annesi bende söyledim inşallah güzel çıkarlar birazda yüklü bir mebla önden 300 TL ödeme istediler gönderdim gerisi kapıda ödeme ay inşallah gelirler hafta sonuna 😄
zeynep865 Havvanur43 yazdıklarımın hepsi instagram butikleri; vesna manuka suud hepsinden severek alışveriş yapıyorum. Ve son kıyafetlerimi motto collection ve fezadesignn sayfalarından aldım mutlaka öneririm hepsini hepsi güvenilir
Ademayazz Ben de öneride bulunayım. instagramda Faya butik var hem de indirimler kısmını ara ara kontrol et çok güzel kıyafetler oluyor
Masalina12 Havvanur43 uygun fiyata Semre butik. Var Locomoda Feminenmoda Modamesraofficial Faya butik