Merve1601 Bebeğim 8 ay 17 günlük daha 10 gün önce kontrole götürdüm. 3 gündür ishali var günde ⅚ kez yapıyor azar azar ama bişey yemiyor iştahı yok muz verdim pirinç lapası yaptım yemiyor kan tahlilleri tertemizdi dişten dolayıdır diyorlar diş etlerinde hafif şişlik var lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Olric11 Merve1601 ishale probiyotik doktorumuz ishalde probiyotik veriyor yoğurta katıp veriyorum bir günde kesiliyor
uykucukoalaa Merve1601 probiyotik kullanın enterogermina kids çok iyi ishalimizi ancak öyle kesmistik birkaç günde. Diş zamanı bizde de oluyor
BynBird Merve1601 haşlanmış patates ve muz yedirmeye devam edin bol bol su içirin ki vücudu susuz kalmasın. Eğer şiddetliyse probiyotik kullanabilirsiniz maflor plus kesiyor
sebnem 3 gündür günde 5-6 kez ishal bana çok fazla geldi eğer 3 günden önce götürdüyseniz mutlaka götürün tekrar su kaybı çok fazla olmasın
Benanneoldummm Merve1601 cıvık olduğundan emin misiniz? Benim oğlumda günde 4-5 kez ama azar azar yapıyordu, ama o kabızdı. Ya da sinyaller aynı 😂 neyse kabızsa bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı verin, kabızsa şeftali muz yedirin , patatesi haşlayıp verin
cemile161_ Olric11 bana maflor şase verdı ama 6 aylıkda eczacı olmaz dedı damla alın dedi siz sasemı verdinız 6 aylıkda
Merve1601 duruguzel doktorumuz da diş ishal yapmaz dedi ayrıca Osman gönülal da aynısını söylüyor şaştım kaldım
duruguzel cemile161_ benim kızım 2 aylıktı maflor şase vermişti doktor. Mama kullanıyordu o zaman mamasının içine karıştır demişti. Anne sütü alan bebek için olur mu şase onu bilemiyorum ama