010719 Sahibinden. Çok dan alışveeiş yapan var mı güvenli mı ya da dolandırılan oldu mu bi tane motor var uygına koymş oğlu rahmetli olmş 0 km onun hayrına Uygun’a veriyorm yazmş motor Bayburt’ta ben hatay’da bilmiyorum dolandırıcı falan olur mu
Hilay34 010719 Görüp denemeden, hatta ekspere sokmadan hiçbir şey alınmaz. Ortalık dolandırıcı kaynıyor maalesef
Acu_ 010719 motorlu araç sonuçta plakası var değil mi? Noterden kaydını almanız gerekiyor herşeyden önce. Onu nasıl yapacakmış?
Cinarsmom55 010719 benim de motorum var istersen satayım. Hamilelikle bitti motor işim doğrusu. O yüzden satacağım
010719 Hilay34 elektrikli motor faturası ile gönderilecektir yazmş ne bileyim güvenemedm de çok Uygun’a koymş
Hilay34 010719 Siz onaylamadan ödeme karşı tarafa geçmiyor ama km ile oynama vs olduysa siz sonradan farkederseniz sorun olabilir. en iyisi alacaksanız motor geldiği gibi bir servise göstermek ödemeyi sonra onaylamak olur
010719 Hilay34 vallahi öyle bir zamana geldik ki kimseye güvenemiyoruz gerçekten en iyisi almamak güvenemiyorm
010719 Acu_ elektrikli motorlar plaka istemiyor sanırım 50 lik olan küçük yani bilmiyorum devir gerekiyor mu açıkcası çok ucuz olması beni işgillendirdi