Muhayze Kızlar bekarken başıma gelen iki olayı anlatmak istiyorum. İkisi de ezanla ilgili. Evde yalnızdım temizlik yapıyordum kulaklıkla müzik dinliyorum bi yandan süpürge çalışıyo neyse evi süpürürken sanki biri kulaklığı kulağımdan çekti yani kendi çıkmış olamaz şaşırdım arkama felan baktım kimse yok sonra ezan okunmaya başladı çok şaşırdım. İkinciside yine aynı şekilde evi süpürüyorum ama kulaklık yok süpürge de eskilerden kalma çok ses çıkarıyo birden biri saçımı çekti gibi oldu süpürgeyi kapattım ezan okunuyordu. Tesadüf mü bilmiyorum 🤷🏻♀️
8162648 Muhayze kablolu kulaklık mı? Süpürge yaparken zor olmuyor mu? Bence süpürge çarpmış çıkmıştır ve saçınız yine aynı şekilde süpürgeye takılmıştır😅
aybikreis Muhayze Ezan okunurken sessiz olmak, müziği kapatmak, tv sesini kısmak gibi şeyler namaz saatini bekleyen kişilerin ezanı duyabilmesini engellememek için yapılır. Yani ilahi bir mesaj içermez, tesadüfen olmuş şeyler gibi duruyor
Muhayze 8162648 Evet kablolu kulaklık zor olmuyor kulaklığı tişörtümün içinden geçirip telefona takıp cebime koyuyordum. Öyle çıkmasının yada bi yere takılmasının imkanı yok. Saçımda ev topuzuyken süpürgeye takılmaz heralde bilmiyorum işte ikisinde de ezan okunması beni şaşırttı
seda_akkl Muhayze bende bir ara her zaman ezan vaktinde uyanıyorum okunmadan 10 saniye falan önce çok kez oldu böyle ama şimdide ezanın sesinden korkuyorum bilmiyorum bu aralar üzerime korku çöktü ürkütücü geliyor pskoljim asla iyi değil resmen kulağımı tıkıyorum korkudan yanımda biri var mış sanki bana bakıyormuş gibi geliyor