Hry-ayhn26 2 ay 7 günlük bebeğim var doğduktan sonra 5 gün küvezde kaldı acıkmasi dışında gün içinde uyanıkken yada uyuycagi zaman sürekli anne göğsünü istiyor emzige alışması için napabilirim damaklı damaksiz bide kauçuk emzik denedim almadi
krnrftrmys Hry-ayhn26 benim bebeğim beni emerken uyumak istiyordu önce karnını doyurup sonra memede uykuya geçiyordu bu zamanla beni emzik yapmaya döndü zaten emme refleksi çok fazla olan bi bebekti yine memede uyurken yarı uyanıktı mememi çıkarıp emziği verdim hemen tuttu bırakmıyor şimdi rahatladım şükür gün içinde de huzursuzluğu gitti bebekler ağzım boş kalmasın istiyor maalesef emzik kurtarıcı
Snglkargc_0107 Hry-ayhn26 benim bebegimde emzik hiç almadı bi gün 5 saat emzirdigimi bilirim etmedi ama öyle yattı emzik alır dedim o zamanlar ama gene almadi hala daha almıyo bazı çocuklar istemiyor galiba hiç
Hry-ayhn26 Snglkargc_0107 benim ki ilk kuvezden çıktimizda tutmuştu sonra dan bıraktı dun aşıda çok ağladı o zaman da tuttu ama uzun süreli degil
Snglkargc_0107 Hry-ayhn26 bizimde aynı atıyor sürekli ben hala yanımda götürüyorum emzigi belki diye geçen 10 dk tuttu attı gene dediğim gibi bazı çocuklar hiç emzik almiyor