Esrademir1 Bebeğim 1 yaşında şuan ben hala devam sütü veriyorum geceleri ama tam bilmiyorum ne yapmalıyım inek sütüne geçmelimiyim siz napıyorsunuz fikir verir misiniz
Rumeysaden Esrademir1 canım pınarın devam sütünü kullanıyorum ben bildiğin süt kutusunda sütle aynı fiyat çocuklar için onu kullan bence mama çok pahalandi bebeğime çok iyi geldi
seboss35 Esrademir1 benimde oğlum 1 yaşında bende bekleyim burda Devam sütü vermiyorum ama gece yatmadan versem mi aceba diye düşünüyorum
Dolores Esrademir1 bizim doktorumuz marketlerde satılan çocuk devam sütlerinden tavsiye etti ben de onlardan veriyorum ama 1 bardak falan, bazı günler hiç vermiyorum o gün yoğurt yediyse mesela
livanurvealpinannesi61 Rumeysaden pınar sütün içinde çok fazla şeker var onda da inek sütü var aylık hesaplarsanız mama daha uygun oluyor 2 günde 1 süt alsanız 30 TL olsa mamayı geçer şuan kaç TL pınar süt bilmiyorum ben alırken 20 TL idi
livanurvealpinannesi61 Esrademir1 sma aptamil ile pınar devam sütü bir değil pınar devam sütünün hiçbir faydası yok içinde inek sütü ve çok fazla şeker var sağlıklı değil bende almıştım kızıma ama aşırı şekerli