OglummBalll Kızlar benim cocugum 18 günlük bagırsak bakterisi enfeksiyonu var yeni yeni süt veriyolar ama 5 cc süt içti diyolar 5 cc cok az degilmi
[silindi] OglummBalll 50 cc olmasın 🤷♀️ İlk gün 10-20 cc ikinci günden sonra 30 cc 2. Haftadan sonra en az 40 cc diye biliyorum
Deletedmom200 OglummBalll normal canim benim kızımdada bir damla ile basladilar gun gectikce arttirdilar korkma hersey duzeliyor insallah
Portakal OglummBalll ona göre iyi. Serum takviyeside veriliyor mu. Yavaş yavaş artıracaklar birden yüklenmiyorlardır
OglummBalll [silindi] yok canım 5 cc dedi hemsire baya garibime gitti anlam veremedim hafta sonu diye bilgi veremeyiz dediler elim bombos cıktım hastaneden
OglummBalll Seral 33 haftalık dogdu canım damardan besin veriyolardı dün ve bugun süt vermişler ama bugun sadece 5 cc içmiş
Seral OglummBalll cok normal cnm biz 3cc ile basladk 10.gun 34 gun kuvezde kaldk en son 60 cc iciyoduu bebegin sindirimiyle alakali birzda
OglummBalll Seral dün 20 cc içti diyodu doktor 25 cc de versek içeçek o kabiliyette diyodu bugun 5 cc diyince sastım kaldım
Hunilianne OglummBalll biz küvezdeyken 1cc ile başlayıp 18 e çıkmıştık gün gün. Sonra kestiler damardan beslendi. Bir kaç gün sonra tekrar başladı 1 sen yavaş yavaş. Sorun yoktur benxd
Seral OglummBalll allh allh 15cc birden düşmesi garip blki hemşireler yanlış bilgi vermislerdir cnm pazartesi doktorunuza tekrar bi sorun yada doktorunuzu arayıp bi sorsana cnm
OglummBalll Hunilianne inşallah canım ya allah seninde yardımcın olsun yogunbakımda küvözde yatan bebeklerin hepsine rabbim sifa versin
OglummBalll Seral evet bende ondan dolayı kafaya taktım ya 15 cc asagı belki bagırsak bakterisi yüzünden içmemiş olabilir ama yinede kafam karıstı sabah doktoru ile konustum sorun yok sen kafana takma dedi ama ister istemez soru işareti oluyo
OglummBalll Deletedmom200 inşallah canım düzelir yavrum dogar dogmaz cile cekti inşallah ömrü rahatlıkla gecer
Deletedmom200 OglummBalll insallah insallah annesi korkma iyilesip yanina gelcekte sana cektircek insallah 😂😂ben niye aglamisim diyorum simdi masalalh canavar gibi bi kızım var bana neler ediyor 😍😍