Sedasnmazturk Merhaba Kızlar oğlumun konağı geçmedi bi türlü bebe yapı kullanıyodum aranızda Konak şampuanı elinde olup kullanmayan var mı
Alpismom Sedasnmazturk zeytinyağı asitli bir ürün canım ayçiçek yağı dene. Mustela Konak önleyici sampuan öneririm
Umay55 Sedasnmazturk bebe yağı geçirmedi bizimkini de zeytin yağı sürdüm yumuşk fırça ile taradm banyodan önce acıtmadan bastırmadan banyodan sonra bidaha taradım zaten kabuklar kalkmış oluo canı acımıo diptekileri bşr sonraki banyoya bıraka bıraka 4. Banyo sonra kurtulmuş oldum
Sedasnmazturk Çokta pahalı uzun süre kullanılan bir ürün değil o yüzden elinizde varsa öyle daha ucuza gelir
Derya91 Sedasnmazturk Bi zeytinyağı deneyin derim ben o şekilde kurtulmuştum. Başına pamukla sürün yarım saat bekletip tarakla saçlarının tersi yönünde tarayın bastırmadan. Sonrasında banyosunu yaptırın. İki kez yaptım ve tamamen bitti.
Bahar35 Bende zeytinyagi ile gecirenlerdenim arkaya dogru taradim hep sapkasini taktim yarim saat durdu sonra yikadim surekli bunu tekrarlardim gecti sukur 🙏
fatima Sedasnmazturk hakiki zeytin yağı ile her banyo öncesi 20 dk kadar ovalayıp tarayın (ters yöne) 2-3 kerede çıkıyor. böyle yaparsanız gerek kalmaz o şampuana
Bebekaslan Sedasnmazturk boşyere şampuanla gerek yok benim doktorum önerdi zeytinyağı banyodan önce sür çıkınca hafif bir fırça ile tara iki üç güne geçiyor
Poncikbirannis Sedasnmazturk konazol diye bir konak şampuanı var döküyor resmen ile yarıyor pahalı da değil alabilirsiniz
Prensesannesi53 Sedasnmazturk hakiki zeytinyağı kullanabilirsin cnm doktorumuz onerdi kafasina surup yarim saat bekletiyorum yumusuya tarakla hafifce tariyorum azaldi bikac kere daha yaparsam bitecek
Yagmur1 Sedasnmazturk bende var canım yarısı duruyor istersen sana 30 TL ye vereyim bizde de Konak geçmedi bir türlü mustela aldım çok iyi geldi birdaha da çıkmadı uzun süre kullandım hemen de bitmiyor