Rumeysa_18 Bebegim 4 aylık doğduğundan beri genelde yanımızda uyudu çok nadir kendi beşiğinde uyudu . Ama artık yanımıZdan ayırmak istiyorum odasına da koyamam aklım kalır yer yatağı mantıklı mı sizce ?? Yerde yatıran var mı bebişini
zeynepzeze Rumeysa_18 Yer yatağı mantıklı tabi amaa odanızda boş alan var mı? Yoksa dar mı? Yeteri kadar genişlik olması lazım
Karam Rumeysa_18 bende annemlere gidince yerde yatiriyrm annem yatak yapti onda yatiriyrn yaninada yastik koyuyorm yerde yatirmk istiyorsan yer yatagi alabikursinz
Yunel Rumeysa_18 ben oğlumu beşikte yatırıyorum ama gündüzleri farklı odada olunca kendini beşikten sarkıtıyor kalktığında bir kere atınca kendini artık korkudan gündüzleri annemden döşek aldım yerde yatırıyorum gece olunca tekrar beşik
Ekincis Rumeysa_18 kış günü eviniz bunun için müsait mi biz karsta yaşıyoruz değil bebeği yatırmak kendimiz yatamayız ki tshirtle oturabilecek sıcaklıkta ama yer daha soğuk oluyor her zaman
Rumeysa_18 zeynepzeze yani yer var evet yer yatağım yok az önce yorganları battaniyeleri kat kat yaparak yere serdim soğukluk gelmesin diye kat kat yaptım oldu ama battaniyeyle olucak iş değil sanırım yatak almak lazım dimi
Deletedmom115 Rumeysa_18 7. Aydan sonra yer yatağı yaptım ona miss gibi istediği gibi dönüyor uyuyor dağınık yatar çünkü.