birbebekbiranne_ Emzirirken sağıp ne zaman biberonla vermeye başladınız meme reddi oluşmaması açısından nasıl ılerledınız
ArvenMom birbebekbiranne_ kızım prematüre doğdu göğüs ucum yoktu tutmadı mecbur sağıp biberonla verdim
Melitoo birbebekbiranne_ emişi çok güçlü olduğuniçin ilk günden beri ara ara verdim. Meme reddi atak dönemlerinde çok ufak oldu ama riskli bir hareketti. Ben kızımın emmesine çok güvendim. 4 aylığız şu an için nir sorun yaşamadım
Ecemsultan birbebekbiranne_ 1 aylık tazyikten dolayı sağıp veriyorum tek göğsümü hiç Red yaşamadı hem biberon hem emme yapıyor
CerenUmay birbebekbiranne_ kızım 28 aylık 16 aya kadar meme biberon olarak gittik hic meme reddi yaşamadım oğlumda 23 günlük onda da aynı şekilde meme biberon olarak gidiyoruz hep sağıp veriyorum hem mama hemde meme de emziriyorum meme reddi yaşamadım ikisinde de avent biberon kullandım
birbebekbiranne_ ArvenMom hangi biberonu kullandınız suan kaç aylıksınız memede türüyor mu aynı zamanda sımdılerde peki
ftmadkmt birbebekbiranne_ 16 günlük şuan bi tane cam biberon kullandım hanymisin fakat fazla geliyor süt emzik kısmından değiştireceğim biberonu
ArvenMom birbebekbiranne_ bütün ürünler avent onu tuttu sadece biberon emzikte bile ama sütüm gideli 4 ay oldu benim şuan sadece mamayla besleniyor 5 aylık olucaz yarın
Ecemsultan birbebekbiranne_ 35 günlük dr browns yavaş akışkanlıyı kullanıyorum boğazında kalmasın diye. Bizde meme reddi yaşanmadı inşallah sizde de olmaz