direnim_ Üzerinde battaniye var kalktım sırtı soğuk üşümüş yanakları nasıl yorgan alayım ayrıca şimdiden yatarken tulum yada kalın giydirmeli miyim yorgan yün yorgan mı olmalı diğer mikrofiber yorgan üşütmez mi üzerini hiç örtmüyor zaten hep acıyor
Aselnova direnim_ biz bir aydır uyku tulumu giyiyoruz kızım üstünü hiç ortturmez oyuzden giydik hemen biz elyaf kullanıyoruz tam kar yaginca yun yorganı var makine sırımasi onu kullanıyorum ama evimiz çok sıcak oluyor oyzden elyafta yetiyor sende tulumu varsa giydir usuyordur gece
hepoyleolurzaten_ direnim_ Üzerini örttürmüyorsa uyku tulumu giydirin. 2.5 tog uyku tulumunun içine odanın sıcaklığına göre kısa kollu çıtçıtlı badi giydirebilirsiniz
kolonyalimendil direnim_ yorgan kullanımı bebekler için uygun değil uyku tulumu kullanabilirsiniz..1.2 tog aldım ben şimdilik çıtçıtlı atlet ile yatırıyorum üşümüyor terlemiyor da
hepoyleolurzaten_ direnim_ Hayır üşümez dediğim gibi tog değerlerine karşılık oda sıcaklığına göre içine ne giydirmeniz gerektiğini googleda da aratıp bulabilirsiniz