minniks Adetim 7 gün gecikti test yaptım bi kac gün arayla negatif göğüslerimde hassasiyet var emziriyorum kanmı versem napsam cok sasırdım dogumdan 3 ay sonra adet görmeye basladım düzenliydi günü gününe olurdum suan bebegim 8.5 aylık
EndlessLove_ minniks ilk bi sene düzensizlik normal. Ek olarak emziriyorsunuz ve hormonlar gel gitli 🤷🏻♀️☺️ Benimde bi ara çok düzene girdi sonra gecikince tedirgin olmuştum 🤷🏻♀️ Korunma yoksa olabilir de tabi
haticesenaekinci minniks aynı durumu yasiyorum doğumdan hemen sonra adet görmeye başladım 3 ay düzenli oldu bu ay 5 gün gecikti 4 aylık kızım var rziriyorum test yaptım çıkmadı bende korkuyorum geri çekilme yöntemiyle korunduk evlendim evlenelim öyle korunuyor ama içim rahat değil
-Beliss minniks bu ay benimde 6gun gecikti ve yarin bende trst yapicam bebegim 15aylik suan 2aydir hep bi aksiyor benimde kasiklarim cok siddetli agriyor havalardanmi strestenmi bilemedim 🤷🏼♀️
minniks EndlessLove_ 1.5 sene korunmadım olmadı dogumdan sonra sadece 1 gece korunmadım oda hemen tuttuysa dicek biseyim yok 😃
minniks haticesenaekinci bu ayda var o zaman bi sorun bilmiyorum yaa dogumdan sonra duzenli olunca bu ay gecikince tırstım biraz acıkcası
haticesenaekinci minniks bende yaptım 6 gün oldu gecikme negatif çıktı bugünde kan verdim inşallah negatif çıkar
-Beliss minniks yaptim yarim saat falan oluyor erken gebelik testi aldim negatif cikti 3gun daha beklicem olmazsam hastaneye gidicem 2.cocuk icin cok erken benim icin bebegim 15aylik ve memesiz asla durmuyor
minniks -Beliss korunuyomusunuz peki Allah olmayanlara versin benimkide hic durmuyo bensiz varsa naparım hic bilmiyom
-Beliss minniks gericekilmeyle korunuyoruz bu korunma yontemlerinin hepsiyle burda hamile kqlanlar var 😅 yani guvenemiyorum onlarada
haticesenaekinci TubaB aynı durumdayım gerçekten ilk 2 ay duzenliydi şimdi yok sizinde alt tarafınızda ağrı falan oluyor muydu
TubaB haticesenaekinci olmuyor canım , ya da farketmiyprıö bebekten sonra her yerim ağrıyor zaten kol bel sırt…
-Beliss haticesenaekinci hayir kasiklarim agriyor sadece oda ergenlige girdigimden beri bu sekilde hep agrim olurdu haylada ayni