Mihranimmm 10 günlük bebeklerimin burunları tıkalı. Biri cikaramayinca boğuluyor, çok korkuyorum.sirtina vuruyorum ağzından köpükler çıkıyor nefesi gidiyor . Ne yapacağım?
anorganikanneeee Mihranimmm yan yatırıp 2 cc serum fizyolojik sıkıp, sırtıa vurun. Bu sefer diğer burun deliğine sıkıp tekrar sırtına vurun. Burnu açık olmazda iyi beslenemez
Niloya_ Mihranimmm Benim de kızım doğduğunda öyle oldu iki üç kere Allh dan hastane de oldu yoksa elim ayağıma dolaşırdi ebe hemen yan çevirip sırtına vurup serum fizyolojikle burnunu temizledi aslında pek biseyde çıkmadı ama doğum sırasında şu yutmuş o yüzden oluyormuş sonra kendiliğinden geçti yatarken de yan yatırın sürekli sürekli bakarak olun
63_hulya_63 Mihranimmm enjektöre boş serum sıvısı çek ve burnuna 2 CC kadar ver yan çevir tabiki bunları yaparken ve hemen dger taafina aynı işlemi uygula sonra yüz üstü baş aşağı şeklinde çevirip sırtına çok hafif vur ozaman daha iyi açılır . YouTube dan bebek burnu nasl açılır dye arat bulursun uygulamalı şekillerini izle canm eşinden yardım al ilk yapacağın zaman elin alişana kadar birlikte yapın
Btt Burun aspiratörü önermiyorlar bu kadarcıkken bence serum fizyolojik ile açamıyorsanız bir sağlık kuruluşundan destek alın. Nefes çok önemli çünkü ağızdan nefes alamıyorlar