tazeanne_20 Bugün 5.ay kontrole gittik,doktorumuz ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi. Nasıl başlamalıyım bilemiyorum,ne önerirsiniz?
HulyaYilmaz41 tazeanne_20 ilk havuçla basladım ben 3 gün kuralı ile sonra kabak sonra patates buNları buharda haşladım öyle verdim anra yogurta gectm
Leylimleyy16 tazeanne_20 doktorunuz öneride bulunmadı mı? Ben de 5 aylık başladım ama ilk 10 gün sebze suyu tattırdı 11.gün sebzelere geçtik. 5 aylık diye bu şekilde başlattı. Hep 3 gün kuralına uymalısınız.
tazeanne_20 mihrammmmmm bebeğin kilo alımı yavaştı,son 2 aydır 300 er gr alıyor. Yemek yemeğe çok hevesli,bizi asla sofraya oturtmuyor.
Enfall Benim bebeğimde zayıftı doktor 5 ay 20 günlükken başlattı ek gıdaya 10 gün kalmisti o yüzden sorun bulmadık … sabah ilk emziriyorum sonra labne haşlanmış ymurta sarısı ve avokado veriyorum sonra yine emziriyorum ve uyutuyorum öğlen formül mama veriyorum emziriyorum ve meyve püresi yapıyorum muz armut ve yoğurt karıştırıp veriyorum . Ve emzirip uyutuyorum . Yoğurt veriyorum .. ve uyku saati geldiğinde 9 da formül mama veriyorum emziriyorum uyutuyorum bizim busekilde ..
tazeanne_20 Leylimleyy16 doktorumuz 3 gün kuralına gerek olmadığını söyledi. Belli başlı bir kaç şey haricinde (baş,tuz,salça gibi) herşeyden tattırabileceğimi söyledi
Enfall beyzaoz tadım olarak sadece yoğurt yapmıştım başkada yapmadım … direk bu şekilde başladım ve bebeğimde yedi