Canselheves Bilmiyorum sizce yapmalımıyım bebegim 1 bucuk yasında zor olur mu bakabilirmiyim ikisine nolur bi akıl verin
gulhan05 Canselheves yani siz bilirsiniz.benim nacizane fikrim çok erken.2 yaş sendromu 3 yaş derken aşırı zorlanırsınız şahsen kızım 26 aylık ikinci bir bebek en son düşündüğümüz şey.
Deletedmom_73 Canselheves Sonuçta bu sizin hayatınız, biz bilemeyiz ki ancak yaşayarak görürsünüz, bebek büyütmek kolay değil, maddi ve manevi güç lazım.
Ruveyda_yasin Canselheves ben ard arda yaptım iki kere kafayı yemektense toptan bir kere yerim dedim 😀 biri 2.5 yaşında diğeri 1.5 ve ikisi de erkek her gün kavga ayırıyorum kıskançlık desen var dövme vurma desen var vs vs😀
hfueidjdjhebdb Canselheves zor olabilir hem manevi hem maddi açıkçası benim psikolojim kaldırmaz ama tek başına sıkılıyor eğer yardımcım olsa yapardım belki
Ruveyda_yasin Canselheves ne yalan söyleyim kolay değil ben alışamadım hala ki oda kardeşine alışamadı 😀 evet çok seviyor ama işte diğer konular devreye giriyor her dakika gözüm üstlerinde yalnız asla bırakamıyorum büyük benim paçamda zaten asla ayrılmaz iki saniye oturduğum görülmemiştir