hayalperest__ Duş aldıktan sonra bitiyor sonra azar azar devam ediyor. Duş almak istiyorum ama düzensiz olacak diye girmek istemiyorum. Böyle birşey var mı sizde
leopar hayalperest__ kesiyor kesin kesin kesiyor eminim çok denedim 😂😂😂çünkü her yıkandığımda azalıyor sonra leke daha sonrada kesiliyor 10 gün geçtikten sonra tekrar ara leke oluyor sebebi de kalan kanama atıyor kendini
Maviim hayalperest__ Yok bende kesilmiyor aynı devam hatta sıcak su arttırıyor ve ben hergün duş alıyorum zaten adetliyken rahatlatıyor
hayalperest__ Pupis ya mesela yoğunum duşa giriyorum ertesi güne kadar kuruyum. İnşallah öyledir gönül rahatlığıyla alamıyorum çünkü
leopar hayalperest__ inankş var bende doktora sordum yok öyle birley dedi ama sonuçta yaşıyoruz😂😂E görüyoruz inan kesiliyor kardeşlerim de aynı şekilde duş alınca azalır kesilir
Alerjikrinit Pupis bende de kesiliyor bir alakası var bence. Tamamen kesilmez ama bir kaç saat durur sonra tekrar devam eder . Ama tabi ki bu duş almama engel olamaz öyleyken daha çok duş alıyorum hatta napim azalırsa azalsın hayalperest__