MuhammedAmine Daisyy muzu tadımlara başladığımda vermiştim 5.5 aylıkken verdim ilk sanırım . Karnabahar brokoli 8. Ayda başladım gazlı bir bebeğim var gözüm kesmedi ama sanırım zaten bu aylarda verilmeye başlanıyor du
Alazcns Daisyy Muz ve brokoli tadimlar bittikten sonra verdim 7.ay da yani. Karnabahar 11 aylık yeni yeni yiyiyor.
Deletedmom277 Daisyy ilk sebze tadımı yaptırmıştım brokoliyi 4.sebze olarak vermiştim. Sebze bitince muzu vermiştim. Karnabahar vermedim gazdan dolayı da değil neden vermedim bilmiyorum ama 8.ay sebzesi diye biliyorum. Şu an yiyor ama o zamanlar vermemiştim
Selinozgen9 Daisyy hepsini verdim muz yedikten sonra bir çay kaşığı zeytinyağı ve brokoli karnıpahar yemeklerine kimyon eklerseniz sindirim açısından da bir sorun yaşamazsınız 🤗
Daisyy MuhammedAmine evet bazı yerlerde 8 diye okuyorum ama brokoli çorbaları diyor 6 ay diyor mesela kafam karıştı
Daisyy Deletedmom277 evet ben de böyle yapacağım ya havuç patates ve kabak verdim yarın brokoli vereceğim sonra yoğurt sonra meyveler
Alazcns Daisyy Evet karnabahar gaz yapar yedirirken biraz kimyon koymanızı öneririm. Oğlum aşırı gazlı bebek olduğu için ben de çok geç verdim.
S_D Daisyy muz 6. Aydan itibaren verdim yoğurtla karıştırıp birazda kaşık mama koyuyordum çok seviyordu. Brokoli 7. Ayda karnıbahar daha geç verdim Karnıbahar gaz yapar geç vermekte fayda var ☺
S_D Daisyy pırasa henüz hiç vermedim. 7 .8 aydan sonra Kereviz verebilirsin bak çok faydalı bir sebze 👍 Patates havuç ile portakallı yapıyorum bayılıyor oğlum 💙
[silindi] Daisyy brokoli ve muzu tüketiyor 6,5 aylık karnabahar için biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
[silindi] Daisyy 6ay üzerine verilebilir demişti doktorumuz ama açıkcası ben soğangiller familyası pırasa kuru soğan gibi şeyleri bekletiyorum. Çünkü çok spesifik tatlar ve kokusu olsun lezzeti olsun ağır gelebilir diye düşünüyorum
Daisyy [silindi] bana da öyle geliyor ya bana bile ağır geçiyor biraz daha bekleyeyim ben de çok teşekkür ederim 😊
SerpilG Daisyy brokolinin saplarını verme çiçeklerini yedir demişti dr. Karnabahar- lahana- patlıcan yasaklar listesindeydi. Muz verebilirsin