gl96 Arkadaşlar bebeği süt alerjisi olan var mı ? 1 aylık bebeğim var yüzünde isilik tarzı şeyler çıktı doktora götürdüm süt alerjisi olabilir dedi kakadan örnek aldılar sonucu henüz çıkmadı ama yüksek ihtimal alerji tecrübesi olanlar ya da başına gelenler yazabilir mi ?
brcnbrcnn gl96 maalesef ben 4.aylıkken başladı yeni alerji testi yaptırma fırsatım oldu ondan önce de hemen mamasını değiştirdik bnm hiç sütüm gelmediği için mamayla besleniyordu çok zorlanmadım alerjinin yanında atopik dermatit egzamaları var Allah yardımcın olsun inş değildir
Minaa66 gl96 bizdede bi alerji sorunu var ama sut mu besin mi hic bilmiyorum belirtiler ise sut azalma durumum oldu mama aldik kustu cok kotu agiz kenarlari kizardi kabarciklar oldu acile goturduk mama yaramamista olabilir dediler degisim yapmamızı istediler ve biz bu sekilde 3 marka degistirdik ayni sorunlar busefer butun vicudu kizardi cok ama cok kotu kustu boguluyordu az kalsin o sekil kotu en son baska bi marma icin eczane ye gittim anlattim durumu bna alerji mama verdiler bunu dene bnce dediler kullandik ve kizimda ne kusma oldu nede kızarıklık tabi bunlarin yaninda mukuslu kakada var ve iyi bir doktor ariyoruz bizi ugrastirmadan direk test yapsin diye
dilanarsademir gl96 evwt benimkide 40 gunluk bebeginizin kilo alımı nasıl kilo aldimi hic benimki hic kilo almamış
Sumeyyebilgi gl96 çok küçük kakası mukuslu mu reflüsü var mı ? Ona bak pişiği ne durumda kakasını yaparken nasıl ses çıkarıyo püskürterek mi yapıyo? Vücudunun başka yerinde her hangi döküntü kabarıklık var mı
ceyhanayric Benim bebeğimin süt yumurta ve fındık alerjisi var benimkide kakada kan olarak gösterdi kendini 2 aylıkken başladı 6 aya girecez hala devam ediyor eğer alerji olursa süt diyetine başlamanız gerekiyor içinde süt olan herhangi hiç bir tatlı paketli ürün vs yememeniz lazım bebeğin kilo alımını etkilediği durumlarda da alerji maması başlatıyorlar
Sumeyyebilgi ceyhanayric hala kanlı kaka mı yapıyor. Lütfen fügen çullu çokuğraştan randevu alabilirsen al bende alerjik bir bebeğin annesiyim 4 aydır kanlı kaka yapması asla normal değil
gl96 ceyhanayric bize test yapmadı sadece kakadan örnek aldılar ama kanlı değil çok şükür mukuslu bazen pütür bazen salya gibi çok değişik
gl96 dilanarsademir 1100 gr almış bir ayda doktoru obur dedi . Ben doymadığını sütümün yetmediğini düşünüyordum ama yetiyormuş
gl96 Sumeyyebilgi bu ara çok kusuyor sadece yüzünde isilik tarzı kıpkırmızı sivilce gibi şeyler çıktı emzirirken çoğalıyor . Kakasını ıkınarak yaptığı için göbeğinde fıtık olmuş makatta çatlak oluşmuş kakasını püskürterek yapıyor ve çok ağlıyor sancılı oluyor ne rahat uyuyor ne rahat emiyor hep iki büklüm ıkınarak bunun alerjiyle bi ilgisi var mı acaba
Gamzellik Bizde de süt alerjisi var 2,5 aylıkken çıktı, süt diyeti yapıyorum. Biz de döküntü olmadı hafif bir egzama sadece
Meret Doğduğu günden bu yana belirti vardı kusma ve ciltte döküntü ama doktor 4.ayda dedi bi test yapalım diye iki ay diyet yap geçer dedi yine doktr süt testi yaptı ve yumurta ve süt e az miktarda çıktı.diyeti yap dedi ama bize bi açıklama yapmadı iste içinde süt olan hiç bisey Paket gida yok demedi hatta mama olarak kasikk mama alın dedi normal mamanin kasik mamasını verebilirsiniz dedi süte alerjisi var dediği halde ben farkına vardım artık bi saçmalık olduğunu doktorda. Başka çocuk doktorundan alerji bölümüne randevu alıp gittik süreç ondan sonra hep o doktorla ilerledi test yapıldı dedi 6.ayda bir açarız bakairz dedi ama sen sıkı diyet yapıyorsun dedi mama verdi alerji maması ben hem emziriyirdum hem de alerji maması ile devam ettik.6.ayda gel sütü açalım 8.ayda da yumurta açarız bakariz dedi.6.ayda süte tepki verdi.ona devam ettim diyete .8.ayda yumurta verdik onu açtık tepki verdi ama az oda zamanla geçti.geriye süt kalmıştı 1 yaşında gel dedi büyük ihtimalle geçer dedi vardık 1 yaşında 2 ay sonrasına randevu alabildik ve 14. Ayda süt diyetini açtık cokk şükür bin şükür tepki verdi ama az onu da açtık suan 15 aylık olacak yakında 25 gündür veriyorum süt ürünü. Size söylemek istediğim sıkı diyet yapın ve moralini yüksek tutmaya çalışın hic gecmicekmis gibi geliyordu bana ama geçti 10 ay diyet yaptım kolay değil dile kolay.Insallah bütün diyet yapanlar tez zamanda diyetini acarlar
Sumeyyebilgi gl96 canım hangi şehirde yaşıyorsun süt alerjisimi anlaman için önce sen tüm süt ürünlerini kes 2-3 gün bir bak. Devam ederse çoklu besin alerjisi füsurkarı olmuş makatta oksizinc çinko hametan mavi bactroban sür bence
dilanarsademir gl96 bebeğim 3000 kilo ile doğdu 1aylik oldu doktor 200 grm tek akmis hic almamis dedi üzüldüm açıkçası
dilanarsademir gl96 bebeğim sut alerjisi dedi cok fazla ishal tarzinda kaka yapıyor doktir reflu ilaci verdi ve diyet yapiyorum alir inşallah sizdede varmi boyle şeyler alerjik oldugu için kilo almamis dedi doktor
gl96 Sumeyyebilgi Marmaris’te yaşıyorum bugün kaka sonucu geldi doktor bi şey çıkmadı temiz dedi süt alerjisi değilmiş ama gene de yoğurt süt peynir yeme dedi 1 hafta kadar bi şeyi aşırı tükettiysen o da yapmış olabilir dedi ben tahin helvasını çok yedim baya baya yedim acaba ondan mı oldu bilmiyorum
gl96 dilanarsademir benimki de öyle çok fazla kaka yapıyor her bezi kakalı . Nurse Harvey’s şurubunu verdi çok kusuyor acaba şuruptan mı bilmiyorum