hepoyleolurzaten_ Profanne Bende burda bekleyim, şu koskoca Keçiören’de aklıma yatacak yer bulamadım 😂
Esmaerol Profanne ovacik diye geciyo ama Keçiörene 10 dk güzel bı yer var haftada bir götürüyorum bende Keçiörendeym 2bucuk saatlik 350 TL diğer yerler genelde bı saate 300 TL istiyor
fatma15_ Etimesgutta var ailede katılabiliyor 4 seans aylık 500 tl 90 dakika seansları çok güzel etkinlikleri var ama size biraz uzak kalır sanırım. 😊
Profanne fatma15_ teşekkür ederim baya uzak bida 2 cocuk bende git gel dolmus otobüste mahvolur gidene kadar enerji kalmaz 🤣🤣
Aselinannesi0655 fatma15_ ası nedir oyun grubunun . Mamakdayım ben arabayla gider gelirim kendim kullanıyorum fiyatı iyiymiş
fatma15_ Karel-01 Aselinannesi0655 happykids oyun evi istagram da sayfaları var bi bakın isterseniz 😊
hepoyleolurzaten_ Profanne Ovacık diyince tahmin ettim yakın olduğumuzu, bende ufuktepe pazarına yakınım
Mehtap-37 Cnsuumuteren biz gittik evet öğretmen çok tatlı bir bayan Instagram’da happykids oyun evi diye yazarsanız bulabilirsiniz