Annebebek7 Hanımlar sağlık ocağı demir ilacı verdi 4 damla dedi bebeğime verdim hep kustu hatta yarım saat sonra tekrar o ilacı kustu. Başka bir demir ilacı var mı tadı güzel olan ya da bebeğime bunu nasıl içirebilirim
Kizbebekannesii Annebebek7 sağlık ocağının verdiği içeriği temiz değil, ocean bestiron sidefer kullanabilirsin canım. Biz sidefer kullanıyoruz memnunuz. Ama devlet karşılamıyor özel ilaçla
Beebelianaa Annebebek7 Sağlık ocağının verdiği o damla içeriği hakkında iyi şeyler duymadım hep kötü şeyler duydum okudum bende sonra değiştirdim ferrum kullanıyorum şimdi kızım bunda bi iki kere kustu çok az sonra hiç kusmadı
teachermom07 Annebebek7 4.aydan beri ferrum kullanıyoruz . Ne kustu ne kabız yaptı ne dişlerinde leke bıraktı . 13 aylık oldu günde 10 damla ile devam ediyoruz
Nurseoz_55 Annebebek7 bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk hep kusuyordu kan testinde demiri eksik çıktı sidefere geçtik onu kusmuyor
Annebebek7 Kizbebekannesii yok alırım problem değil tadı güzel mi ama bu dedikleriniz ve kaç damla kullancam
Annebebek7 Beebelianaa benim bebeğim sevmediği bir şeyi asla yemiyor mama bile seçiyor o yüzden tadı güzelse alirim diğer seçeneklerden
Edizsmoy105 Ocean içeriği alerji yapabilir demişti bana bi ebe ben de bestiron aldım içerik olarak da temiz zeytinyağı portakal aroması demir var kilo başı 1 damla 10 kiloyu geçiyorsa kilosu 20 damla
Annebebek7 Öyle bir kustu ki vampir gibi oldu yavrum bir daha vermem onu teşekkür ediyorum hepinize ☺️
teachermom07 Annebebek7 zaten içerik olarak da hiç iyi değil . Kimse kullanmamalı . Devletin bedava dağıttığı ilaca bakın Allah aşkına hiç mi umursanmaz. sağlık bide bu. bebeklerden bahsediyoruz, ülkenin gelecek nesillerinden
Annebebek7 teachermom07 hatta ben ebeye bugün dedim ki demir öneriniz varsa alayım içeriği için iyi şeyler okumadım dedin kadin dedi ben bebeklerime bunu kullandım sağlık bakanlığına uyuyorum dedi ,
Mervecnr Annebebek7 doktorum verdi zaten çoğu ilaç veya takviye en basiti sinek kovucu da bile 2 yaş altı yasak ama veriyoruz diyo.
Annebebek7 Mervecnr tamam o zaman bir de kilo başı 1- mı 2 mı vermeliyim bu konu da da net bir şey yok sanırım