Mavi26 Hanımlar ikizlerim icin mama aldık fakat tadı da kokusu da cok kötü vanilya şurubu deneyen varmi? EVOLVİA RP1 mama doktor önerdi bebeği şuruptan sonra mamayı daha çabuk kabullenen varmi ?
-elizsmom Mavi26 bende merak ediyorum bizede doktor aptamil verdi tadı igrenç ötesi ben bile içmezdim yani bebişlrr napsınn
Mavi26 -elizsmom sabah beri savaş veriyoruz resmen diyete başlattı doktor beni sütüm azalırsa yetmez bir şekilde alıştırmam lazım amq hic bir türlü ikisi de içmiyor
Meyhoss Mavi26 canım doktor bize de kabul etmez ise vanilya şurubu dedi ama ben hep zorladım aç olunca mecbura kaldı içti çok şükür sonrasında alıştı biraz tatsız bir mama ama sen bence vanilya şurubuna alıştırma
Mavi26 Meyhoss bende alıştırmak istemiyorum ama hic bir şekilde almıyorlar dün arkadaş söyledikten sonra alıp denerim ilk denemede ikiside 150 cc ye yakın içtiler tek seferde aç kalıyor ve cok ağlıyorlar
3prenses1prens Mavi26 bizede Bebelac lf mama kullanıyoruz bir hafta boyunca savaş verdik aç biraktim emzirmedim vanilya şurubu kullanmadım şu anda çok seviyor mamasini