miusu Çocuklarıma sık sık et tavuk yedirmeye çalışıyorum ama pişirmesi çok uzun sürüyo ayaklarım bacaklarım ağrıyo hep yani zaten evde bi ton iş var düdüklümde bi işe yaramıyo artık tavsiyesi olan?
miusu blue90 Yanlış anlama ama onlar elektirikli diye ben onlardan istemiyorum bi de bizim ev kalabalık o bize yetmez
pent93 Ya seni o kadar iyi anlıyorumki.. bende düdüklüm patlayınca hep fırında falan yapmaya çalışıyodum da yine kurtarmıyodu şimdi karacanın quick and safe diye bi düdüklüsü çıktı yeni onu aldım ben
pent93 miusu Hiçbi şekilde patlamıyo en iyi özelliği o çift kulplu rahat taşınıyo el de yakmıyo yani bi de düdüğünün ayarları var et için vs
pent93 miusu 6 ve 4 lt birlikte satın aldım ben takım olarak bence sende öyle yap daha uyguna geliyo bide şeyi söylemeyi unuttum güvenlik kilidi öyle basmalı çekmeli falan değil direkt bi tuşu var o da çok rahat
miusu pent93 Ooh valla daha nolsun :D 6 ve 4 birlikte olmasıda güzel aynı anda 2 farklı yemekte yapabilirim alıcam valla çok teşekkürler ❤