Asel16 Hghghghghg zor ama kuzenim üç aylık ikizlere hamile on saatlik yolculuk yaptı araba ile memlekete geldi iyi cesaret
Eailesi4 Hghghghghg en uzun 6 saatlik yolculuk yapmıştım her 1 saatte mola verip yürüdüm hava aldım doktorum boyle önermişti çok şükür 37.3 gün verdiler öyle doğum yaptım daha da dayanrdm 🥰
tineanigra Hghghghghg her ay kontrole İstanbul’a gidip geldim Çerkezköy’den ki son zamanlar haftalık bile gittim. 33 haftalıktım balıkesir e gittim geldim. 34+5 te de doğurdum. Ben hep ayaktaydım gezdim. Uzun yola gidecekseniz sık mola verip dinlenmeniz gerekiyor. Ama mutlaka doktor bilgisi ve izni dahilinde
Balliiii Merhaba normal gebeliklere göre biraz riskli tabi ki ikiz oldukları için baskı çok oluyor. Doktorum izin vermemişti arabaya binmeme heleki şehir dışı asla, şehir içi bindim ama 🤷🏻♀️ 35 haftalık doğurdum
twinsmom503_ Hghghghghg başından beri hep gezdim hiç durmadım taa kiiii son 2 aya kadar 😋 38+4 de doğurdum kızlarımı 😌
Hghghghghg twinsmom503_ maşallah çok güzel haftalarda doğum olmus sezeryan Mı sızın bıde çıft yumurta ıkızı mı ?