Gulnur Merhaba sevgili anneler. Benim oğlum dört aylık. 1,5 aylıkken dörtçelikte bir doktora götürmüştüm bir sorundan ötürü. Ondan sonra sağlık ocağı dışında kontrol edilmedi. Doktoru iyi bulduğum için aylık kontrol amacıyla oğlumu yine o doktora götürdüm ama pek ilgili değildi. Kakasıyla ilgili problemler olduğundan bahsettim başka şeyler de sordum doğru düzgün yanıt alamadım. Bana hem aylık kontrol için hemde bir rahatsızlık olduğunda da götürebileceğim ilgili bir doktor tavsiye eder misiniz?
Derinim Gulnur doktorumuz çok ilgili numarası var her aradığımda ulaşabiliyorum,aylık rutin kontrole gidiyoruz ama şimdilik çocukla ilgili çok şükür önemli birşey yaşamadık,daha önce dörtçelikteymiş bir gidin derim,Gül Güner Nar Özlüce de muayenehanesi
Hifa Gulnur şevket yılmazda mustafa erhan ahçıoğlu var çok iyi bir doktor ilgili ve alakalı ben ona götürüyorum tavsiye ederim
Lolita Gulnur Suat Paker kesinlikle bursada bir numara bize tek iyi gelen tahlil yapmadan hastalığı anlayan ve anında çözüme kavuşturan işinin ehli harika bir doktor.4 yıldır tek doktorumuz.
Sedaeva Eeelif ben medicabile götürüyorum kızımı neslihan göçete öneri üzerine gitmiştik muayne ücreti 100 lira sizinki çok uygunmuş şimdi 2 ay da kalça ultrasonuna gidicez siz yaptırdınız mı ne kadara yaptırdınız
Eeelif Sedaeva bız ayın 3de 2 aylık olucaz aşıdan bır kac gun sonra gidicez daha yaptırmadık bilmiyorum canım o yuzden
Eeelif Sedaeva pekı dogumu ne kadar yaptınız acaba ? Bırde canım hayat hastamedınde babam çalıdıyor belkı öylede ındırım yapmış olabilir ben doğumu yenı dogan yogun bakımı falan hepsı 2.900 dü
MerveKya Özel Anadolu hastanesi Cemile hanım var oraya gidiyoruz bizde çok memnunum bir şey olduğunda arayabiliyorum hemen yardımcı oluyor
Ipekpncr Çekirge doruk hastanesi atilla güray inanilmaz ilgili aileye karsi cok saygili bir doktor tavsiye ederim