FVD Selamlar bebeğimin göz rengi şuan mavi gibi ve henüz bir aylık, ne zaman netleşir tam olarak, bu renk döner mi tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz :)
Melis1706 FVD hic belli olmaz benim arkadasimla esi kahverengi goz cocuklarinin mavi kaldi.dogduklarinda mavi oluyor genelde 6 aydan sonra falan
Tgbsahn FVD doğduğunda bebeğimin göz rengi simsiyahtı sonra açıldı git gide de yeşile dönüyor tam ne zamana belli olur bilmiyorum ama göz rengi dönüyormuş
Fyzelf Nurseoz_55 peki kahveye birden mi döndü yoksa yavaş yavaş mı oldu aralarda kahvelikler varmıydı
Fyzelf Benim kızım doğduğunda griydi sonra lacivert oldu daha sonra mavi oldu şuan 6 aylık mavi yeşil gibi bi renk bize hala döner diyorlar bakalım merakla bekliyoruz 😅
Nurseoz_55 Fyzelf yavaş yavaş döndü 3 ayından sonra elaydı çok güzeldi gören renkli gözlü olacak diyordu ama olsun sağlıklı olsun yeter 🙃 ara ara kahverengilikler vardı
Fyzelf Nurseoz_55 aynen en önemlisi sağlık ( ama şuan göz rengi çok güzel inşallah sağlıklı bi şekilde böyle kalır 😅)
yagmuraltintas FVD masmaviyse yeşile dönebilir kızımın masmaviydi 5 yaşına girecek 2.5 3 yaşında yeşil oldu :)
rumeysa_Kara24 bizimde mavi 2 ay olunca ama içinde başka renk yok mavinin çok güzel tonu eşimle ben renkli gözlü değiliz döner mi sizce kayınvalidem.mavi gözlü ona göre koyu biraz
hndathn 2 yaşa kadar dönme ihtimali var. Oğlumun lacivet griydi 7 ayında kaberengi yeşil oldu 11 yaşında oldu hala aynı kızımın doğduğu andan itibaren kahverengiydi 30 aylık hala ayni