543368 Merhaba anneler Instagram’da evde paketleme işi diye bir sayfa çıktı karşıma takipçisi çok sayfanın yorumlarda iyi daha önce yapan var mı güvenilir mi yapıp memnun olan var mı doğru mi acaba
-yavrukus- 543368 arkadaşım başvuru yaptı hiç kapora fln istemedi IBAN numarası istedi güvenilir falan diye inandırdılar ve sonuç 25000 dolandırdılar şu an mahkeme verdi hesap sıfır hiç bişey yok takipçiler falan yok hesap satın alıyorlarmış sonra hesabı siliyorlarmış
Prensesminik42 543368 geçen ay bnde inandim. Tabikci çoktu. Iban 150₺katit bide. Ruhsat ve kasko parası işlediler. Gönderdim işlem hata var diye tekar istediler vermedim giden 3bin ₺oldu kasko için 1.270₺. ruhsat için 1.750₺islediler inanmayın elit paketleme ambalaj yazıyordu
Melis1706 543368 bazen iskur adi altinda bile paylasim yapiolar inanmayin ben calistigim donem.iskura bagli olduklarini soyleyen firmanin vergi nosunu istedim vergi levhasinla adamn unvanlari uyusmuyordu iskura yazdim bizim.boyle.bir ilanimiz bulunmuyor itibar etmeyin dedi
ArenAta 543368 instgramdan hakkinda kismina bakin cok isim degistirmisse ozellikle kesin dolandırıcıdır.
Feraye_ 543368 instgramda değilde bende normal Google Chrome dan baktım evde paketleme işi diye çorap,sabun bı kaç tane daha vardı paketleme işi ama eşim guvenmiyp yoksa başvuru yapcaktim para istemiyorlardı