Saricizgilibeyazev Kızlar daha önce de post açmıştım . Bebeğim süt alerjisi . Ben de yiyemioyorm artık tatlı , süt vs . Bildiğiniz tatlı çikolata önerileriniz var mı özel . Dayanamıyorum 😞 şekerim düşüyor tatlı falan çok istiyor cnm
Deletedmom277 Saricizgilibeyazev Hurma yiyebilirsiniz. keçiboynuzu unu muz avokado karıştırıp yiyebilirsiniz
Saricizgilibeyazev Deletedmom277 muz kabız yapıyor ☺️ Diğerleri de çok sevmiyorum 🙈 ama en azından aklımd a kalsın teşekkür ederim
xbusrax Saricizgilibeyazev başka bi şeye alerjisi yoksa tadımın fındıklı yer fıstıklı antep fıstıklı barları var ben sürekli onlardan yerdim tatlı krizine girince. eti burçak kurabi nin kakaolusunda süt ürünü yok diğerinde var ama yine de almadan önce kontrol edersiniz. aynı şekilde canpare nin fındık kremalı olanında yok. internette baktığımda içerebilir yazıyor ama ben paketin arkasını okuyup almıştım yoktu içinde süt ürünü. siz yine de bi bakarsınız emin olmak için.lokma tatlısında süt olmuyor yine de almadan önce sorarsınız. sütsüz irmik helvası yapabilirsiniz. sütsüz kek yapabilirsiniz. aklıma gelenler bunlar 😊
Saricizgilibeyazev xbusrax cnm bnm fındığa da var ne yazık ki onu da dün anladım 😓 teşekkür ederim . Ama keki denicem sütsüz onu hiç hayal etmemiştim . Bide o bar a bakim onu çok severim ☺️Çok sağol
Rzgr Saricizgilibeyazev sivi yag ile irmik.helvasi yapin en kolayi ve zararsizi. Vegan tarifler var isterseniz onlarada bakabilirsiniz. Hindistancevizi yada badem sutuyle yapilan tabi emzirirkende bunlari tuketmek dogrumu bilmiyorum. +24 ay gibi bir durum soz konusu olabiliyor bu sutlerde. Alerjinizi tetikleyebilir
pozitifanne Canım internette sütsüz yoğurtsuz kek tarifi var ben denedim çok güzel oluyor istersen tarif bulup atayım
pozitifanne https://www.google.com.tr/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/pamuk-kek-tarifim-bayatlamayan/nyt-amp/ Bu sadece bir tanesi ben bunu denedim muhteşem👍🏻 Başka da var araştırın😊
Saricizgilibeyazev pozitifanne Cnm Bnm Allah razı olsun ☺️☺️Çok sağol bu program bende de var denicem bunu . Çünkü uzun sürecek alerji artık dayananıorm 😊😘
Elele Saricizgilibeyazev soda ve portakal suyuyla kakaolu kek yapıyorum o şekilde tatlı ihtiyacımı gideriyorum paketli gıdalarda da içindekiler bölümüne bakarak süt yok diye aldıklarım oldu ama burda arkadaşlar kliktag uygulamasına bakınca içinde var süt demişlerdi artık almıyorum onları o yüzden.