TugcenurLina Merhaba annelerr 🌸 1 ay 28 günlük kızım var. Kolik bir bebek. Nuk kauçuk, Chicco damaklı, Mamajoo denedim almadı. Şimdi Philips Avent denedim onu da pek sevmedi emzik nasıl tutturabilirim ?
babybmoms TugcenurLina tutmayan bebek tutmuyor ya ne yaparsanız yapın bebeğim 8 aylık ilk zaman çok güzel emdi sonrasında asla istemedi ağzını sımsıkı kapatırdı yani ben vazgeçmedim zorlaya zorlaya verdim hep şimdi de ne emiyor ne bırakıyor arafta kaldı çocuk yatarken olmadan uyumuyor sadece gönüllü emdiği yatarkenki zamanı
umosko TugcenurLina bende denedim avente daha sıcak gibi benimki ama instagramda görmüştüm emzik agzındayken yanaklarına bastırıyorum gamze yapmak için bastırılır ya sanki öyle bastırıyorum öyle emiyor gibi tabi emzigi fırlatmalarıda çok oluyor o yüzden elimi hep orada tutuyorum ve uykuya dalarken vermeye çalışıyorum genelde ama en uzun bu taktik ile emiyor
Meriskus TugcenurLina git marketten en ucuz emziği al benimki pahalı olanları tutmadı en ucuz bebek emziğini tuttu :)
Snp57asel TugcenurLina benimkide 2 aylik yaklaşık 10 15 gün oldu alıştırali wee markanin emzigini aldi bende çok denedim bi sürü almadı onu aldı alıştırmak için de instagram da görmüştüm bi elimle yanaklarını ovusturup bi elimlede emzigi verdim ve o günden beri aliyo emzik olmadan uyumuyo bırakınca ağlamaya başlıyor bebegime tek baktığım içinn emzik kurtarıcım oldu