Roxymila Doğumundan beri severek kullandık , her zaman iyiki almisim dedim. Chicco kalitesi cok fazla birsey dememe gerek yok. 3 modulu var iskelete takip rahatlikla kullanabilirsiniz. Herhangi bir deformesi kırığı vs si yoktur. Buraya tek foto atabilecegim , internete yazip detayli bakabilirsiniz. Fiyat: 12.000₺ 
Deletedmom_106 Roxymila foto olmamış . Görünmüyo Ben 5 bine koydum almadı kimse hmde yurt dışı malıydı
Deletedmom_117 Roxymila bol alıcılar . Ama bu fiyata kimsenin alicagini düşünmüyorum yinede siz bilirsiniz .🌼
Eminecak Dolap hesabımda yeni etiketli bebek ürünleri var bakmanızı tavsiye ederim ☺️ @listmistt 
Babybus_ Eminecak şaka gibisiniz pes 120 liraya zibini siz ikinci el alirmiydiniz acaba biraz elinizi vicdaniniza koyun ya
Eminecak Babybus_ yeniyse etiketliyse alınır kaç para hm carter’s zıbınlar ? Oğlumun giydiği giymediği kıyafetler satılırsa bu fiyata satılsın satılmasına da kıyamıyorum ama mecburum alan böyle alsin diyorum size ne ? Cok şükür alan da var
Deletedmom104 Eminecak ikinci el mantığı aldığın fiyata vermek mi hayatım. 150 tl’ye ikinci el zıbını kim alır ki, saçmaladınız
Eminecak Deletedmom104 daha ucuza satan var mı aşkım? Markasına ve durumuna göre fiyat veriyorum. Eskimiş lekeli şeyleri satmaya bile koymuyorum napim lekelileri 30 liraya mi satayım? Uyguna anca öyle satılır
Eminecak Deletedmom_106 baktınız mi haberiniz var mi fiyatlardan ? Bende olmasi gereken fiyatta satıp oğluma kışlık almaya çalışıyorum.
uykucukoalaa Eminecak canısı yarısı eskimiş zaten ama yine de sen bilirsin 😂 sıfır fiyatından koyuyosun bide marka diye milleti enayi yerine koyma 🤝
efelinamoms Eminecak hellobaby ayni zibinini 1 hafta önce dogacak kizim icin aldim 80 tl fiyati vardı siz ikinci el urunu 80 tlye koymusssunuz şaka gibi neyse ona satiyorum diyorsunuz magaza ile kiyasliyorsunuz sanirim fiyatlarinizi