Laden Merveeofs daha karar vermedim eşim hasta hiçbir şey yemiyor. Ona bir sorayım belki canı bir şey istiyordur ama kesin sen bilirsin diyecek😁
Laden Tombikdonerartikcokpahali koca marketleri gezdim bulamadım. İnternetten söyledim sararmış şeyleri göndermişler. Bugün pazar var inşallah bende bulurum çocuğum sayıklıyor her gün😁 teşekkürler🌺
Tombikdonerartikcokpahali Laden bulursun, pazar brokoli ve karnabahar ile doluydu geçen hafta 🫶 bu hafta daha da artmıştır. İnşallah bulursun
Laden Aryaveannesi22 ikisinede baktım yok gelmedi daha dediler. İnternetten sipariş ettim sararmış solmuş şeyleri göndermişler pazarda var dendi ümitliyim☺️
theanalikko uykusuzanne__ en çok taze fasülye yakıştırıyorum ben. Ya da kur fasulye nohut vs de olabilir
Aysegullll233 Merveeofs bulgur pilavı karnıyarık şekerpare , domates çorbası yapsammı diye düşünüyorum
Selimikomom Merveeofs babam yok annem yalnız anneme geldim kocamda sizi yemeğe çıkarıyım dedi can eş,mükemmel eş,candan can eş
caniminikizleri Merveeofs valla zeytinyaglı yeşil fasulye koydum yanına kayınvalidemin kurutup verdiği kayısı hosafını koyacagım pirinç pilavı ayran salata bu şekilde bakalm 😌