muratnannsi Kendi yemege cok hevesli ama veremiyorum.yanj ceviz fındık vs .kuru üzüm verdm yedi sknti olmaz dmi ? Tiktokta bir video gordum 18 aylk çekirdek kaçms ciğerine. Iyice korktm .kuru üzüm sknti olur mu sizce
Ess92 muratnannsi ceviz fındık vs parmağımla toz yapıyorum öyle veriyorum hep. Ben de ciğerine kaçacağından korkuyorum. Bir süre daha böyle yiyecek sanırım. 15 aylık
Asdasd muratnannsi doktorumuz 4 yaşından önce kuruyemişi bütün veya parçalı vermeyin demişti bize. Cevizi vs rendeleyip veriyorum ben
Aslananne1 muratnannsi kuru yemiş hiç vermedim korkuyorum vermeye onları robotttan geçiriyorum meyve ezip içine katıp veriyorum 16 aylık
Feyzosumunannesi muratnannsi 16 aylık kızım. Çekirdeksiz kuru üzüm veriyorum.ben ek gıdaya başladığımızdan bu yana alıştırdım ama fındık fıstık ceviz sert olup henüz 6 tane dişi olduğu için vermiyorum rendeliyorum
muratnannsi Ess92 Asdasd Aslananne1 Teşekkür ederim .Bende rendeleyip veriyprm.peki kuru üzüm falan veriyor musunuz ya da elma erik falan
Ess92 muratnannsi çekirdeksiz veriyorum. Ama ben ek gıdaya başladığından beri en fazla 1-2 kere blenderdan geçirip vermişimdir yemeğini. Yani hep pütürlü yedi. Bir şey boğazında kalsa hemen yukarı çıkıyor çok rahat. Boğaz kasları baya gelişmiş demişti doktor. Muhtemelen püre vermediğim için. Geçen hafta kayınlardaydım. Amcası hep kuru üzüm verdi. Çok büyükse 2ye bölerim sadece.
Aslananne1 muratnannsi elma soyup eline veriyorum salatalik veriyorum eline kırmızı erik veriyorum eline ama kuruyemis vermem
Asdasd muratnannsi elmayı falan dilimleyip eline veriyorum kendi ısırıyor ama sürekli gözüm üstünde oluyor. Ben biraz korkuyorum boğazına kaçar diye, bazen biraz büyük ısırabiliyor
muratnannsi Ess92 bende hic pure vermedm hep puutrlu verdim .muhallebi tarzi bile hic yememiştir. Yemrk ve corba yedi hep ama yine de korkuyorum ya .
Aslicamm muratnannsi benim oğlum da 18 aylık ben iki aydır filan kuru üzüm veriyorum ama kuruyemisleri rendelemeden vermiyorum uzun bi süre de cesaret edemem ona sanırım. Onun dışında yumuşaksa elma erik vs her şeyi veriyorum azı dişleri geçen ay çıktı o zamandan beri vermeye başladım
muratnannsi Aslicamm teşekkür ederim bende vermeye cesaret edemiyorum vermemek en.iyisi rendelemeye devam
muratnannsi Aslananne1 aynn bende elma armut salatalık veriyorum .kuru üzüm de veriyorum dgerlrini vermemek en dogrusu
Zeliff muratnannsi o aylarda kuruyemişi direk vermiyordum ama ek gıdaya en baştan pütürlü başalttığım için 8-9 aylıkken kabuksuz elma, pankek, salatalık vs yiyordu eline verdiğimde.
livanurvealpinannesi61 muratnannsi 17 aylıkken ceviz üzüm fındık leblebi VS yiyordu bölüp verebilir siniz ezip yada robottan geçirmeyin 17 aylık olmuş
Aslananne1 muratnannsi aynn canım.bnde aklına gelecek tüm meyveleri soyup veriyorum kuru meyve daha hiç vermedim 😊 ama kuruyemis robottan gecirerek veriyorum
livanurvealpinannesi61 muratnannsi siz bilirsiniz oğlum 2 yaşına girince ablası gibi bütün yemek için ağlardı ben bölüp verirdim yine 33 aylık şimdi bölünce yemem diyor illa bütün olacak
muratnannsi monami_ onları bende veriyorum canm .pilav makarna cogu meyveyi .elma armutu kuru uzumu kayisiiyi .zaten hic pure vermedm hep puturlu yedi bunlar da sorun yok .fındık ceviz kaju fıstık. Buu 4 luyu renxeleyp veriyorum eline veremiyorum korkuyorum. Onu sordum .çoğunlukta veriyorms zayen