Kucukkusunannesi Kızlar, emzirme dönemim tam gaz kilo alımıyla devam ediyor:( sütüm bebeğe yetmiyor ,mecburen şekerli şeyler tüketiyorum.aynı zamanda ekmek de . Doğum kiloma yaklaştım yine.. sizde durumlar nasıl çaresi olanlar yoruma gelebilir miii
Kuzularinanasi Kucukkusunannesi sekerli seyler ve ekmek süt yapmaz ki.sut yapan seyler tuketin,bolca su,gunde 1 fincan rezene,yogurt,yumurta peynir,ceviz badem,arada bi paca corbasi, bulgur, yulaf ….bunlar süt yapar.sekerden uzak durun
63_hulya_63 Kucukkusunannesi ekmek kilo yapmaz bu 1.dger 2.şeker yeme onun yerine dogal şeker dut kurusu kaynat iç tanelerini ye .pekmez ye tahin ye rezene iç günde 2.5 3 lt su iç taze fasulye ye bak bakalm nasl artıyor sütün.ayca kahvaltı tabağın gökkuşağı gibi renkli olsun yeşillik salata bunlar hep süt yapar yumurta falan ye ve yulaf bol süt yapiyor
Kucukkusunannesi Kuzularinanasi ben bunların hepsini çok fazla fazla yaptım, emzirme danışmanı ile bile çalıştım fakat işe yaramadı. Bünyesel olarak süt üretimim az çare bulamıyorum. Ve her bünye farklıdır evet bende şekerli içecekler yiyecekler ve ekmek sütü bir nebze de olsa arttırıyor
Kucukkusunannesi 63_hulya_63 denedim hülya hanım bunları da , yine de sordum ki belki bunların haricinde cevap bılabilriim diye :)
63_hulya_63 Kucukkusunannesi bunları deneyipde sütünüz artmadiysa demekki sütünüz okadar😀yapacak bisey yok